Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / 7 Adımda Yaz Alışverişi >>
3

 

Yaz denildiğinde aklımıza deniz, kum, güneş kadar, artan sıcaklar da geliyor.

Hal böyleyken “yaz alışverişi”nin mükemmel kombinasyonu, hem cildimize nefes aldıracak rahatlıkta hem de trendy görünmemizi sağlayacak şıklıkta parçalar oluyor.

Şıklık ve rahatlığın keyfini aynı anda çıkarmanıza yardımcı olacak bir sezon geçirmek için; alışverişe başlamadan önce sizler için hazırladığımız alışveriş listesine mutlaka göz atın.

 

Sırt Detaylı Elbiseler

Elbiseler, hem pratik kullanımları hem de sundukları rahatlık ile yaz sezonunda gardırobumuzun starı olmaya hak kazanıyor. Sıcaklardan bunaldıysanız, hem gündüz hem de gece için sırt dekolteli elbiseler tam size göre; bizden söylemesi...

 

 

Beyazlar

Beyaz, yazın enerjisini ve berraklığını en güzel yansıtan renklerden biri. Güneş yansıtıcı özelliği olan beyaz renkli kıyafetler nefes alan pamuklu ve kaliteli dokularla birleştiğinde, havanın sıcaklığını hissetmeyeceksiniz bile :)

 

Etek

Eteklerin altın çağını yaşadığı ve neredeyse her modelinin trend olduğu şu dönemde; hem şık hem de rahat bir yaz için vücudunuza en çok yakışan eteklerden birkaç tane edinmenizi öneririz.

 

 

Şortlar

Şortlar özellikle yaz aylarında mucizevi bir rahatlık sunuyor. Şimdiden söyleyelim; kısa şortlarınızı kışın da opak çoraplarla giyerek değerlendirebilirsiniz.

 

 

Sandalet

Gün boyu ayakkabıların içinde kalan ayaklarımızın da en az bizim kadar nefes almaya ihtiyacı var. Deri sandaletlerden işlemelilere, zımbalı sandaletlerden bileklilere; sandaletler alışveriş listenizde mutlaka yer almalı.

 

Bez Çanta

Yaz, tüm ağırlıklarımızdan kurtulmak istediğimiz bir mevsim. Adeta hafiflememizi sağlayan ve renkli tasarımlarıyla ilgi çeken bez çantalar tüm bu özellikleriyle yaz alışverişi listemize girmeyi başarıyor.

Renkli Takılar

Son olarak; yaz günlerinde kıyafetiniz ne olursa olsun, kombininiz rengarenk takılarla canlılık bulsun :)

 

Etiketler : yaz alışverişi ,

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr