Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / 3 Kombin Tüyosu ile Sevgililer Gününe Hazırlan! >>
0

 

 

Hayat boyu yürüdüğümüz yolda, bizlere eşlik eden sevdiklerimizle özel ve güzel günleri birlikte geçirmekten keyif alıyoruz… Her günümüzde yanımızda olan, sevgisini hissettiren ve hatta bu sevgiyi gözlerinin içinde görebildiğimiz insanlarla özel anları paylaşıyoruz. Karşımıza çıkan engelleri birlikte aşabildiğimiz insanlara fazlasıyla değer veriyoruz.

Bizi hayata hazırlayan anneler, sıcak bir gülümsemesiyle mutlu olduğumuz arkadaşlar, kalbimizi kanatlandırmayı başaran sevgililer ve eşler ile Sevgililer Gününe dahil oluyoruz. Tabii ki her özel günde kafamızda soru işaretleriyle kombin arayışına da giriyoruz… Mesela en sevdiğimiz pantolonla bir araya getirebileceğimiz parçaları düşünüyoruz. Özel günün bağlı olduğu konsepte göre kıyafet seçimi yaparken neden bu kadar uğraşıyoruz? Çünkü kendimizi seviyoruz ve özel günlerde sevdiklerimizle birlikte iyi hissetmek istiyoruz!

Diğer günlerden farklı olarak ekstra özenerek kombin yapabileceğimiz bir güne daha yaklaşıyoruz. Nedir o gün? Her yıl 14 Şubat’ta kutlanan ve efsanelere konu olan Sevgililer Günü’nden bahsediyoruz… Bu doğrultuda etkileyici bir Sevgililer Günü kombini ile aşkın ve romantizmin doruklara çıkacağı özel anları taçlandırmak ister misin? Şimdi kendini fazlasıyla çekici hissedeceğin ve göz alıcı görünebileceğin Sevgililer Günü kombin önerileri ile seni buluşturuyoruz. Hayranlık uyandırmaya hazır mısın? smiley

 

1.Siyahların Gücünü Kullan!

Sevgililer Günü kombini için hem zarif hem de güçlü görünüme ulaşabileceğin siyah parçalardan yardım alabilirsin. Siyah trikoların crop ya da oversize duruşlarını tarzına kolaylıkla adapte edebilirsin. Siyah tonlarla ekstra çekicilik elde edebilmek için yüksek bel skinnylerin gücünü Sevgililer Günü’nde kullanmaya ne dersin?

 

 

 

 

Koyu tonlarla oluşturacağın çekici ve feminen kombinini siyah topuklu botlarla ve baget çantalarla tamamlayarak fark yaratmak hoşuna gidebilir... Özellikle dokulu derilerin muhteşem duruşuyla görünümünü daha da ön plana çıkarabilirsin. Sevgililer Günü kombin önerimizle sürpriz bir akşam yemeği için şıklığı yakalaman çok kolay!

 

 

 

 

2.Rahatlığı ve Çekiciliği Bir Arada Yakala!

Son dönemlerde hızla trendler arasında yükselen ve bizleri rahatlığa ulaştıran bol ve slouchy pantolonları mutlaka sen de dolabına dahil etmelisin! Nostaljik görünümüne hayran kalacağın bol ve slouchy pantolon modellerini, Sevgililer Günü kombini içerisinde de tercih edebilirsin. Farklı renklerle sunulan bol ve slouchy pantolonları, kayık yaka veya tek omuzlu kazaklarla bir araya getirerek onu kendine hayran bırakmaya hazır mısın?

 

 

 

 

Slouchy pantolon kombinine feminen ayrıntılar katabilmek için uzun çizmeler veya topuklu botlar kullanabilirsin. Sevgililer Günü kombin önerileri arasında yer alan tüyolarımızın yanında zincir askılı çantaların zarafetini de ulaşman çok kolay... Slouchy pantolonların ve düşük omuzlu kazakların büyüsüne kapılmak için aşağıdaki görsellere tıklayabilirsin…

 

 

 

 

 

3.Toparlayıcı Pantolonların Gücünü Hisset!

Toparlayıcı etkiye sahip olan pantolonların mükemmelliği ile fit bir görünüme ulaşabilirsin. Bu incecik duruşu Sevgililer Günü kombininde de kullanabilirsin. Bir beden ince gösteren pantolonların yüksek veya orta belli yapıları sayesinde şıklığın yanında özel gününde rahatlığa da ulaşabilirsin.

 

 

 

 

Bir blazer ceket ve crop atlet yardımıyla da Sevgililer Gününde harikalar yaratabilirsin! Ayrıca skinnylerin katacağı benzersiz etkiyi tokalı kemerlerle ve deri çantalarla da taçlandırabilirsin. Sevgililer Günü kombini seçerken yüksek topukların enerjisini de tarzına ekleyebilirsin. Bütün gün içerisinde rahat edebileceğin skinny pantolonlar sayesinde Sevgililer Gününde sürprizlere açık olabilirsin smiley

 

 

 

 

4.Çiçekli Desenleri ve Baget Çantaları Kucakla!

Sevgililer Günü kombin önerileri arasından seçebileceğin çiçek desenli gömleklerin romantik duruşunu çok sevebilirsin. Bu özel günde ruhunu ve tarzını aşkla doldurabilirsin… Çiçek desenli gömleklerin hoş duygular çağrıştıran görünümünü skinny pantolonlarla veya mini eteklerle bir araya getirebilirsin.

Kombinlerin tamamlayıcısı olan çantaları da unutmamalısın. Yeni sezonda fazlasıyla ilgi gören baget çantalara dünyaları sığdırabilirsin. Sevgililer Gününde ihtiyacın olan kırmızı rujuna ve allığına baget çantan içerisinde yer açabilirsin. Sevgililer Gününde oluşturacağın mükemmel tarzınla dikkat çekmemen imkansız!

 

 

 

 

Şimdi Sevgililer Günü kombin önerileri ile stilini üst seviyelere taşımak senin için çok kolay! Sana sunduğumuz etkili parçalarla ve kombin önerileri ile artık ne giyeceğim telaşına veda edebilirsin… Oxxo’nun Sevgililer Gününe Özel koleksiyonunu inceleyerek farklı fikirler de edinebilirsin. Sevdiklerinle geçireceğin bu mutlu günü tarzınla ve göz kamaştıran görünümünle en iyi şekilde geçirebilirsin. Aşk ve sevgi dolu detaylarla mutlu ol, Oxxo’yla kal smileyheart

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr