Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / 25. Yıl Kutlaması Devam Ediyor >>
2

Bu hafta seninle tanıştıracağımız koleksiyonun bizim için ayrı bir önemi var. Sonuçta 25 yaş mutluluğunu ve kutlamasını öyle kolay kolay bitiremiyoruz. Bu mutlu senemiz şerefine bir yaz koleksiyonu olur da sonbahar-kış koleksiyonu olmaz mı? Rengarenk, fırfırlı ve birbirinden hareketli parçaların yer aldığı Quarter Century yaz koleksiyonumuzun devamı ile bu hafta karşındayız. Bu kez OXXO kızları ışıl ışıl, girdiği her ortamda parlıyor. Quarter Century tam da yeni yaş kutlamasına yakışır bir koleksiyon. Bu koleksiyon ile partilerin göz alıcı davetlisi, şık akşam yemeklerin romantik ve etkileyici konuğu sen olacaksın. Parıltılar, kadife kumaşlar, yumuşak dokular ve dikkat çeken detaylarıyla Quarter Century koleksiyonuna bayılacaksın.

 

 

Romantik Çizgiler

25.yılın mutluluğu ve enerjisinden aldığımız ruhla sana harika bir koleksiyon daha hazırladık. Yeni Quarter Century koleksiyonu geçmişten ilham alan dokuları 21. yüzyılın şık ve romantik kadınının üzerine taşıyor. Birbirinden dikkat çekici detaylar ile her gün enerji dolu, mutlu ve bir o kadar da dikkat çekici olacaksın. Sezonun yükselen trend formları, farklı materyallerin birlikteliği ve dikkat çekici detaylar Quarter Century koleksiyonunda. Bordo, gri, siyah ve lacivert gibi kış renklerinin ağırlıkta olduğu koleksiyon aynı zamanda şık ve asil bir duruş sergiliyor. Her parça ile adeta göz kamaştırmaya hazır ol. Soğuk kış günlerinde seni sıcacık tutacak dokular, karanlıkta ışıl ışıl parlayacağın pırıltılar, feminen ve bir o kadar da güçlü silüetler seni günün yıldızı yapacak. Pantolondan elbiseye, montlarda eteklere bir sürü yıldız parça seni bekliyor. Bununla da kalmıyor, stilini tamamlayacak çanta ve ayakkabılar da her kombinine ayrı bir hava katıyor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Partinin Yıldızı

Pırıltı, kadife ve brokar desenlerin hakim olduğu Quarter Century ile günün her anına ayak uydurman mümkün. Her an partilemeye hazır tavrın da cabası. Mesela arkadaşlarınla yediğin bir yemeğin ardında aniden gelişen bir eğlence planına rahatlıkla uyum sağlayabilirsin. Sadece gece değil, bu koleksiyonda gündüzden akşama uzanan yoğun geçen günlerde de sana eşlik edecek birçok parça var. Mesela parlak detaylı pantolon ve bluz takımıyla gündüz alışveriş yapabilir sonrasında arkadaşlarınla bir kahve molası verebilir, gününü keyifli bir yemeği buluşması ile sonlandırabilirsin. Bu ikiliyi oxxo.com.tr veya mağazalarımızdan aldığın tokalı kemer ile kombinleyerek daha da cool hale getirebilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tüm sosyalliğini, dinamik ve enerji dolu duruşunun yanı sıra, feminen ve romantizmini de unutmadık. Koleksiyondaki desenli kadife midi boy elbise, pantolonlar ve volanlar sayesinde belki de hiç olmadığın kadar romantik görüneceksin. Bele vurgu yapan detaylar ve kruvaze kesimler ise feminenliğini doruğa taşıyacak. Sokak stili yıldızlarının da favorisi olan maksi boy eteklere de göz atmayı unutma. Sıradanlıktan uzak, göz alıcı ve alabildiğine hareketli Quarter Century koleksiyonundaki her parçaya sahip olmak isteyeceksin. En iyi seni baş başa bırakalım. Hadi tıkla!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr