Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / 2015 Beyaz Gömlek Modası >>
0

 

 

Trendler her sezon değişse de klasik parçalar en yakın arkadaşımız olmaya devam ediyorlar. Kurtarıcı parçaların dönemi  2015 İlkbaharında beyaz gömlekler dolabımızın en güzel yerine yerleşiyorlar.  Geçen yıllar içerisinde kalitenin simgesi haline gelen beyaz gömlek, doğru parçalarla bir araya getirildiğinde sizi çabasız şıklığa ulaştırabilirler.

Daha serin havalarda skinny jeanlerle tek başlarına kullanılabilen beyaz gömlekler, ince trikolarla ve ceketlerle de tamamlandıklarında ortaya şık görüntüler çıkartıyorlar. Yaz aylarında denim şortlara kusursuz şekilde eşlik edebilen gömlekler  OXXO’da  yeniden yorumlanarak karşımıza gömlek elbisele olarak da çıkabiliyorlar.

Yeni sezonda ne tip gömlekler moda?

Kendini tekrarlayan ancak bu döngünün içerisinde farklı nüanslarla ortaya çıkan beyaz gömlekler önümüzdeki aylarda yaka ve manşet detaylarıyla karşımızda olacaklar. 1970’lerde en popüler dönemini yaşayan manşetler yeni sezonda daha büyük formlarla bizimle olurken yakalarda çift kumaş ya da sivri uçlarıyla bize eşlik ediyorlar.

Beyaz gömleğin avantajları:

  • Renkli parçalarla kolaylıkla kombinlenebilirler.
  • Manşet ve yaka detayları sayesinde sıradan bir parçayı kolaylıkla göz önüne çıkartabilirler.
  • Yüksek belli şorttan mini eteklere kadar pek çok farklı parçayla kullanılabildikleri için ekonomik ürünlerin arasında yer alırlar.
  • Gündüzleri spor, geceleri ise şık görünmenize yardımcı olurlar.

Kombin Önerileri

Kot şortlar: Serin havalarda ceket içine giyebileceğiniz beyaz gömlekleri ilkbahar/yaz döneminde olduköça popüler olan denim ya da yüksek belli kot şortlarla tamamlayabilirsiniz. Gün boyu rahat edeceğiniz bu kombinler dilerseniz yakanızı tam kapatabilir dilerseniz de hafif yukarı kaldırarak takılardan destek alabilirsiniz.

  

Bol ( Culotte) Pantolonlar: Sıradan kombinler size göre değilse sezonun bir diğer yükselen trendi bol pantlonlarla kısa gömlekleri bir arada kullanarak hem eğlenceli hem de farklı bir stilin sahini olabilirsiniz. OXXO tasarımcıları tarafından hazırlanan yüksek belli bol paça pantolonu, crop gömlek ve spor ayakkabıyla giyerek bakışları üzerinizde toplayabilirsiniz.

  

 

Skinny pantolonlar: Güvenli bölgede kalarak risksiz stillerle ön plana çıkmayı seviyorsanız sizin için önerimiz kendiliğinden desenli ya da yamalı skinny pantolonlar. Bol gömlek, klasik ceket ve skinny pantolon üçlüsüyle kendi alanınızın keyfini çıkartabilirsiniz.

  

 

 

Trend alarmı: 2015 İlkbahar/Yaz sezonunda öne çıkan bir dğer önemli trend ise gömlek elbiseler. Spor ayakkabı ya da mokasenlerle bir arada kullanarak spor şık stiller oluşturabileceğiniz elbise formundaki uzun gömlekleri de alışveriş listenize eklemeyi unutmayın.







 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr