Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / 2014 Amerikan Müzik Ödülleri Kırmızı Halı >>
0

2014 Amerikan Müzik Ödülleri Kırmızı Halı

42. si düzenlenen Amerikan Müzik Ödülleri  Los Angeles’da bulunan Nokia Theatre’da sahiplerini buldu. Katy Perry ve One Direction’ın ödülleri süpürdüğü gecede birbirinden ünlü isimler kırmızı halıda şıklık yarışına girdi.

Fosforlu renklerin davetlerin vazgeçilmez rengi siyahla yarışa girdiği gecede Rita Ora, Fergie ve Kate Beckinsale seçimleriyle en şık isimler arasına girmeyi başardılar.  Heidi Klum, Gigi Hagid ve Jennifer Lopez gibi isimler kombinleriyle 2015 sezonunda lazer kesimli midi boy elbiselerin kırmızı halılarda trend olacağının da sinyallerini verdiler.

Derin bacak yırtmaçlarının, lazer kesimlerin ve midi boy elbiselerin ön planda olduğu 2014 Amerikan Müzik Ödülleri’nin kırmızı halısında ünlü isimlerin hangi tasarımcıları tercih ettiklerini sizin için bir araya getirdik.

 

          

Fergie halter kesim altın kemerli Halston Heritage, Rita Ora balık formlu Zac Posen, Kate Beckinsale derin V dekolteli beyaz Kaufmanfranco tasarımlarıyla bizim için 2014 Amerikan Müzik Ödülleri'nin en şık isimleri oldular.

 

          

Heidi Klum Versus Versace ve Jennifer Lopez Reem Acra elbiseleriyle cut-out akımını kırmızı halıya taşıyan isimler olurken Gigi Hagrid Prabal Gurung imzalı takımıyla maskülen tarzın 2015 kışında da etkili olacağının sinyallerini verdi.

 

        

Julianne Hough sezonun rengi turuncu Zuhiar Murad tasarımı, Kendall Jenner transparan Yiquel Azrouel elbisesi, Kylie Jenner da Alexandre Vauthier imzası taşıyan parçasıyla dekoltenin yeni adresinin bacak olduğunu gösterdiler.

 

         

Selena Gomez yaşını büyük gösteren Armani Privé, Nicki Minaj kendisini ince gösteren Alexander Wang, Khloe Kardashian da vücuduna fazlasıyla oturan Versus Versace elbiseleriyle tercihlerini siyahtan yana kullanarak güvenli bölgelerine kalmayı tercih ettiler.

 

           

Metalik parçaların çarpıcı etkisinden yararlanmak isteyen Jordin Sparks tercihini Halston Heritage'dan yana kullanırken, Zendaya Coleman Georgine, Olivia Munn da Lanvin tasarımlarıyla tüm bakışları üzerlerinde topladılar.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr