Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yeni Siyahlarla Feminen Çekicilik İçin 3 Kombin >>
0

 

Yeni Siyahlarla Feminen Çekicilik İçin 3 Kombin

Vurgulayıcı şıklığın temel rengi olan siyahlar her zaman olduğu gibi yeni sezonda da feminen çekicilikle seni bekliyor! Stilini ortaya çıkarabileceğin iddialı ve asi siyahlardan oluşan kombinlerle cesur görünümlere ulaşmak artık çok kolay…

Siyahın muhteşem uyumu ile stilini ortaya çıkarabileceğin iddialı görünümler kombinlerine katkıda bulunuyor. Hem ince görünebilmen hem de şıklıkta zirveye çıkabilmen için sana önereceğimiz 3 iddialı kombin ile sokak stilini şekillendirmeye ne dersin?

1.Siyahın En Cool Hali Deri Ceket ve Skinny Pantolonlar

İşte sana siyahın en cool haline ulaşabileceğin muhteşem bir kombin önerisi getirdik… Yeni sezonda deri ceket modelleri ile siyah skinny pantolonlar eşliğinde her an şık görünmen mümkün! Ayrıca stiline ekstra şıklık katacağın bu kombinine sezon trendi olan askılı çanta ve topuklu bot modellerini gönül rahatlığıyla ekleyebilirsin.

 

 

2. Siyah Kombin Şıklığı İçin Deri Pantolon ve Sweatshirt

Asi ve havalı kombin önerimizle karşındayız… Her sezon mutlaka görebileceğin bayan deri pantolon modelleri ile rahat olduğu kadar şık görünen bir stil yakalayabilirsin... Dahası var! Beli lastikli pantolon akımından etkilenen deri pantolonlarla, siyah sweatshirt modelleri tercih ederek sokak modasına özgürce dahil olmak ister misin? Deri sırt çantası eşliğinde postal veya topuklu bot kullanarak harikalar yaratabilirsin!

 

 

3. Siyahın Asi Çekiciliği İçin Deri Etek ve Uzun Sweatshirt

Feminenliği ile ön plana çıkan kombin önerimiz fazlasıyla hoşuna gidebilir… Bedeni saran kalem deri etek ile tarzını ortaya çıkaran kombinlere teslim olabilirsin! Yeni sezonda parlak detaylı bluzlarla kullanabileceğin deri etek modellerini denemek istersin diye düşündük…

Takım şıklığı yakalamak için deri ceket ve deri uzun çizme modelleri kullanarak çekici görünüme adım adım yaklaşmak senin elinde… Anahtar parçalarla sınırlı kalmayıp askılı deri çanta modelleri ile muhteşem kombinini tamamlamak çok cazip bir fikir değil mi?

Sportif şıklık için sezon trendi uzun sweatshirt modelleri ile bel çantası ve tokalı bot kullanarak genç ve dinamik siyahların keyfini çıkarmak senin hakkındır diyoruz… İşin özüne gelirsek; günlük hayatında rahatlıkla tarzını yansıtabileceğin siyah kombinler seni bekliyor, acele et!

 

                 

 

Asla modası geçmeyen siyah akımına sen de dahil olup kombinlerini şekillendirmek için oxxo.com.tr’yi ziyaret edebilirsin.

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr