Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yengeç Burcu Stili >>
0

Feminen detaylardan oldukça hoşlanan Yengeç kadınları dantelden, çiçek detaylarından ve yumuşak kumaşlardan oldukça hoşlanırlar.

Tül, dantel, saten ve şifon kumaşlar mutlaka stilinin bir parçasıdır. Retro ve vintage parçalardan da hoşlanan Yengeç kadınları için kıyafet alışverişi olmazsa olmazdır. Aksesuar seçimlerinde küçük ve zarif parçaları tercih ederler.Uçuşan kumaşlar ve pastel tonlar ile stilini tamamlamayı tercih eden Yengeç Burcu Kadınları pastel tonlara tezat oluşturan koyu renkleri de sıkça tercih ederler.  

                                               

Yengeç burcu kadınının yumuşak ve kaliteli kumaşlardan çok hoşlandığını yukarıda belirtmiştik. Kaliteyi seven Yengeç kadınları için günlük bir önerimiz var. Yaz-kış severek kullanabileceğin basic tişört modelleri Modal kumaşla bambaşka bir hale bürünüyor. Kaliteli ve yumuşacık dokusuyla saten dokunuşu sunan Modal kumaşların özelliği, doğal elyaflardan üretildiği için pamuğa benzerliği ile dikkat çeker ve nem transfer edici bir kumaştır. Nem transfer özelliği ile de sıcak ve nemli havalarda konfor sağlar. Birçok renk seçeneği ile çok seveceğin modal tişörtler için tıkla.

                                                 

Uçuşan kumaşlar ve romantik detaylar bana göre diyorsan bu kombin tam senlik. Floral desenler ve romantik tasarımın buluştuğu elbise modelleri yaz aylarının vazgeçilmez parçası olacak. İster gündüz dışarı çıkarken sandalet veya babetlerle istersen akşam yemeğe giderken topuklu ayakkabılarınla rahatlıkla kombinleyebilirsin.

                                                  

Dantelden ve küçük detaylardan hoşlanan Yengeç kadını için bu kombin. Dantelin her halini kıyafetlerine taşıyan Yengeç kadınları Dantel detaylı tişörtler ile hem spor hem de şık kombinler yapabilecekler. Farklı renkleri ile hem çiçekli ve desenli parçaları hem de basic pantolon modellerini birleştirerek cool bir stile sahip olabilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr