Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yaz Bitmeden Elbiseni Seç! >>
0

 

 

 

Elbiseler! Onlar bizim can dostumuz diyebilir miyiz? Evet diyebiliriz… Yaz veya kış demeden günlük hayat, özel davetler, randevular derken elbiseler her an kurtarıcımız oluyor. Özellikle yaz aylarının sıcaklığında elbiselerin bu kurtarıcı özelliğini çok net bir şekilde hissedebiliyoruz.

Geniş seçeneklerle sunulduğunu gördüğümüz elbiselere çoğumuzun zaafı vardır diyebiliriz. Her sezon desenine, kalıbına veya dokusuna hayran kaldığımız bir elbise oluyor ve ona gönlümüzü kaptırıyoruz… Çünkü onları seviyoruz ve her zaman dolabımızda onlara yer var! Şimdi biz de yaz bitmeden kaçırmaman ve tanışman gereken elbiseleri bir araya getirdik… Tabii ki kombin önerileri ile birlikte! #oxxolovesyou

 

1.Kruvaze Etkisi: Askılı Elbise

Şüphesiz ki askılı elbiselerin rahatlığı ve zarifliği her zaman dikkatimizi çekiyor. Hem günlük kullanıma hem de özel davetlere en çok yakışan formlardan biri askılı elbise! OXXO’nun Reborn serisinden sana önereceğimiz elbise modelinde askıların yanı sıra kruvaze ayrıntısı ve düğmeler var… Modern bir hava yaratan bu elbisenin yumuşacık dokusuyla ve doğa dostu yapısıyla yaz bitmeden tanış!

Yaz akşamlarındaki arkadaş toplantıları veya ani gelişen buluşma planları için askılı elbiseden destek al! Onunla yapacağın bu harika iş birliğine minimal formdaki askılı çantaları, topuklu terlikleri dahil et ve operasyon tamam… Askılı elbise ile dahil olacağın keyifli vakitlere ayrıcalık kat…

 

 

 

2.Kurtarıcı Güç: Casual Mini

Mini elbiseler hayatımızda önemli bir yere sahip. Buna bağlı olarak hem doğal dokunun hem de harika görünümün keyfini çıkarabileceğin bir elbise ile seni tanıştıralım… Fermuarlı mini elbisenin hoş dokusu, belden kuşaklı yapısı ve apolet detayı çok hoşuna gidecek.

Fermuarlı mini elbisenin çok yönlü yapısı sayesinde onu hem gündüz hem de akşam davetlerinde kullanabilmen mümkün. Gündüz sıcak havada seni rahat ettirebilecek bu elbise ile akşam buluşmalarına da dahil olabilirsin.

 

 

 

3.Vazgeçilmeyen: Triko Elbise

Triko dokular artık her an bizimle! Hafifliğini sevdiğimiz bu dokuyu elbiseler üzerinde görmek çok hoşumuza gitti ve seninle paylaşmak istedik… Triko elbise ile harikalar yaratacağına eminiz. smiley Yaz akşamlarının serinliğinde triko elbisenin rahatlığını fazlasıyla hissedebilirsin.

Plaj, sahil yürüyüşü veya akşam yemekleri için tercih edebileceğin triko elbiseyi sevdiğin parçalarla birleştirebilirsin. Onu ister sneaker ile ister topuklu terlik ile kullan, bu konuda sınır yok! Kombin önerileri içerisinde dikkatini çekebilecek olan bu parçanın astarlı yapısı da rahatlığın için ideal…

 

 

 

4.Davetlerin Aranan İsmi: Siyah Elbise

OXXO’nun Little Black Dress koleksiyonunun kahramanlarından biri olan bu elbise ile hemen tanış! Elbise seçimin için oldukça uygun olabilecek bu parçanın farklı askı detayı seni büyülemeye hazır. Her gardropta mutlaka bulunması gereken siyah elbise fazlasıyla kurtarıcı!

Etkileyici detayları olan siyah elbiseyi davetlerde ve özel günlerde kullanarak tüm zarifliğini ortaya çıkarabilirsin… Bu elbisenin vücudu saran hoş yapısını askılı çantalarla ve topuklu ayakkabılarla birleştirerek takım oyunu yaratabilirsin…

 

 

 

5.Çiçekler Açsın: Midi Elbise

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan çiçek desenleri elbiselere çok yakışıyor! Balon kollu bu elbiseyi güneşin tatlı sıcaklığına dahil ederken çok mutlu olacaksın… Uçuş uçuş detayların keyfini sürmek için yaz bitmeden midi elbise ile buluşmalısın…

Yaz davetlerinde veya akşam yemeklerinin ışıkları altında kendini midi elbise ile ödüllendir! Onu bir topuklu terlik ile birleştirerek tatilin ve yazın keyfini çıkarabilirsin… Çiçekler açtıran kombin önerileri arasından bu elbise kalbini çalabilir!

 

 

Davetlerin, yaz akşamlarının ve günlük hayatın vazgeçilmezi olan elbiseler ile tanıştın! Kombin önerileri ile sana sunduğumuz bu elbiseler eşliğinde neler yapabileceğini bir düşün… Hala tanışmadığın parçaları daha detaylı görebilmek için oxxo.com.tr’yi ziyaret edebilirsin… Aradığın o büyüleyici elbiseyi bulmaya çok yakınsın, o seni bekliyor!

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr