Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Üzerindeki Yıldız Detay Leopar >>
0

Sev ya da sevme leopar deseni sezonun ana trendlerinden. Modanın vazgeçemediği leopar, dönem dönem ortaya çıkıp dönem dönem sessizliğine gömülüyor. 50’ler, 60’lar, 80’ler derken her yıl farklı stillerle gündeme gelen leopar, deyim yerindeyse bu yıl altın çağını yaşıyor. Podyumlardan sokak modasına taşınan elbiselerden ceketlere, pantolonlardan eteklere hemen her parçada leopar desenini görmek mümkün. Kıyafetlerin yanı sıra ayakkabılardan çanta ve aksesuarlara leoparın büyülü etkisine kendini bırakmanı tavsiye ediyoruz. Zira bu ikonik deseni uzun bir süre daha göreceğiz. Gel gör ki leopar desenini stiline adapte etmek istiyorsan birkaç püf noktaya dikkat etmelisin. Sonuçta gündüzden geceye bu modaya ayak uydururken demode görünmek istemezsin öyle değil mi? Mesela leopar fazlasıyla göz dolduran bir desen olduğu için tek renk ve dikkat çekmeyen parçalarla kombinleyebilirsin. Bununla birlikte moda dünyasında şu anda fazlasıyla trend olan farklı desenleri birleştirmek de seçeneklerin arasında olabilir. Önemli olan doğru deseni seçmen. Sezonun parlayan trendine ayak uydurman için sokak modası yıldızlarının peşine düştük. İşte onların stillerinden öneriler…

 

 

 

 

 

•Bu ve gelecek sezonda moda dünyasında karmaşayı sıkça görmeye devam edeceğiz. Evet, farklı desenleri bir arada kullanmaktan bahsediyoruz. Leoparı özellikle klasik çizgiler ve ekose desenleriyle kullanmaktan çekinme.

•Leoparı kıyafetlerinde kullanmaya hazır değilsen veya gözün bir türlü alışamıyorsa aksesuarlarda şansını dene. Küçük leopar desenli bir çanta veya kitten topuk bir stiletto veya bot stilinin yıldız parçası olabilir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

•Sokak stili yıldızlarının 5’inden 3’ünün tercihi, leopar desenli kalem etekten yana. Emin ol beyaz gömlekler ile çok cool bir ikili oluyorlar. Bu kombinini ister bilekte biten botlarla, ister baharda sandaletler ile kombinleyebilirsin.

•Leopar deyince aklına siyah ve sarı renkler gelse de moda dünyası bu deseni farklı renklerle de bir araya getirdi. Kırmızı ve yeşil renklerdeki leopar baskılar da en az klasikler kadar cool.

•Kimisinin gözüne fazla gelse de baştan aşağı leopar görünmek de sezonun trendleri arasında. Tercihini cesur stillerden yana kullanıyorsan deneyebilirsin. Sonuçta moda bazen de aykırı olmak değil midir?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

•Zebra ve leopar deseninin çok trend bir ikili olduğunu söylemiş miydik? Kulağa hoş bir ikili gibi gelmese de her iki desendeki nötr renkler sayesinde birlikte rahatlıkla kullanılabiliyor.

•Özellikle 80’li yıllarda rock yıldızlarının fazlasıyla tercih ettiği leopar desenli pantolonlardan hâlâ edinmediysen hemen harekete geçmeni öneriyoruz. Yüksek belinden İspanyol ukrayna'da şirket kurma paçaya hemen hemen her model pantolonda leopar desenine rastlaman mümkün. Beyaz, krem, pudra gibi renklerle rahatlıkla kombinleyebilirsin. Bu kombinin gece buluşmalarını da kurtaracağı kesin.

•Leopar desenli bir trençkot, mont veya kaban kesinlikle gardırobunun demirbaşı olabilir. Özellikle beyaz tişört ve jean ikilisiyle harika bir uyum yakalıyor. Özel davetlerde de siyah bir elbise üzerine atarak şıklığına şıklık katabilirsin.

 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr