Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Trend Alarmı – Spor Stilim >>
0

Son zamanların modası, şüphesiz spor salonlarında fitness, pilates, jimnastik ve yoga gibi sporlar yapmak. Bayanlar tabii ki kalori harcarken de şık olmanın derdine düşüyorlar. Hal böyle olunca önemli olan yalnızca kaç kalori yaktığınız değil spor stiliniz de önemli noktalardan.

Markaların yapmış olduğu tasarımlar ve ürün çeşitliliği kafanızı karıştırıyorsa, önerilerimizi okumaya devam edin. Spor yaparken öncelikle rahat hareket edebileceğimiz ve hareket kabiliyetimizi sınırlamayacak kıyafetler seçmeli ve bu seçimleri yaparken renk uyumuna ve fiziğinize göre tercihler yapmalısınız. Farklı spor dallarında antrenman yaparken elbette farklı ürünler kullanmalısınız. Örneğin; squash yaparken şort ve tişört giyerken, yoga yaparken tayt ve büstiyerleri tercih etmelisiniz.

          

Eğer vücudunuz fit durumda değilse, dar kıyafetleri tercih etmemelisiniz. Hafif bol, vücut kusurlarınızı örtecek kıyafetler kullanarak gizleyebilirsiniz.  Fakat ‘Ben taytla rahat ediyorum.’ diyorsanız. Giydiğiniz taytın üzerinde kullanacağınız bol bir tişört doğru tercih olacaktır. Size önerimiz alt üst eşofman takımlarını asla tercih etmemeniz, zira bu eşofman takımlarının modası çoktan geçti. Bu tarzın yerine, daha modern renkli tişörtler ve taytlar seçerek düzgün fiziğinizi ortaya çıkarmanız.

                                                

                                                              

Ayrıca son zamanların modası olan dikişsiz büstiyerleri tercih ederek hem cool görünecek hem de stilinizi hareketlendireceksiniz. OXXO mağazalarında da bulabileceğiniz dikişsiz büstiyer modelleri ile stilinizi oluşturabilir spor salonunda dikkatleri toplayabilirsiniz.

Pilates, yoga, kayak, jimnastik gibi sporları yaparken kullanabileceğiniz tayt, tişört ve büstiyer modelleri için mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler : spor stili , yoga , plates ,

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr