Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / The Beatles // Yeni Koleksiyon >>
0

60’lı yılların en popüler rock grupları arasında The Beatles. Her müzisyen gibi onlar da moda dünyasına fazlasıyla ilham kaynağı oldular. Sonuçta müzik dünyasının ikonikleşmiş stilleri ve parçaları, onları takip edenlerin de gardırobunda bir şekilde yer edindi. The Beatles’da ince kravatları ve takım elbiseleriyle dönemin en ikonik gruplarında olmuştu. 60’lar ve 70’lerin başında fazlasıyla popüler olan grup şarkılarıyla dönemin modasına eşlik etti. OXXO ekibi olarak bu koleksiyonu hazırlarken fonda The Beatles şarkıları çalıyordu. Önce desenli İspanyol paça pantolonu ve bohem tarzdaki crop top üstü ile biraz hippi biraz da çocuksu bir görünüm hayal ettik. Ardından I Want To Hold Your Hand, Hey Jude, Here Comes The Sun gibi unutulmaz şarkılar ile hayalimiz tatlı mı tatlı bir koleksiyona dönüştü. Haliyle koleksiyonumuz ismini de ilham kaynağımızdan aldı. Biraz 60’lar biraz da 70’lerden izler taşıyan The Beatles koleksiyonu İspanyol paçalar, fırfırlar, püsküller, belden bağlamalı detaylar ve balon kollar ile milenyumun modern hippilerinin stilini çiziyor. Aynı zamanda dönemin rock müzik stiline de göndermeler yapıyor.

 

 

 

 

Yeşil, hardal, mavi, krem ve kiremit gibi renklerin hâkim olduğu koleksiyondaki parçalarla dinamik olduğu kadar şık bir görünüm elde edebilirsin. İster birlikte ister ayrı ayrı kombinle, bu koleksiyondaki her parça stiline yeni bir çizgi katabilirsin. Mesela The Beatles koleksiyonunun ana parçası olan çok renkli kemerli flare paça pantolon ve çok renkli bağlama detaylı bluz ikilisini birlikte kombinlediğinde hem enerjik hem de 70’li yılların parti stiline gönderme yaparak cool görüneceksin. İstersen bu parçaları ayrı giyerek günlük hayatına da rahatlıkla adapte edebilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Örneğin bahsi geçen bağlama detaylı bluzu İspanyol paça jean ve sneaker ile kombinlediğinde casual bir stil yaratabilirsin. Bu görünümünle ortamdaki herkesten tam not alacağını da ekleyelim. Veya desenli pantolonları kruvaze bluzlar ile giyerek alışveriş veya arkadaşlarınla gündüz buluşmalarında stilinle dikkat çekebilirsin. The Beatles koleksiyonunda hippi dönemlere gönderme yapan bir diğer detay ise zik zak desenleri. Hem pantolon hem de bluz üzerindeki bu desenler stilini hareketlendirecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Havalar yavaş yavaş ısınmaya başlayan bu günlerde arkadaşlarla partilemeye başlayacaksan çizgili ve zik zak desenli takıma mutlaka göz atmalısın. 70’ler tarzı dediğimizde tabii ki süet kahverengi botları da unutmamak gerekir. The Beatles koleksiyonundan biz bu botlara biraz da püskül ekledik. Turuncu püsküllü süet çanta ile de bu görünümünü tamamlayabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yeni koleksiyonumuzda günlük hayatında da rahatlıkla kullanabileceğin parçalar var. Son birkaç sezondur dünya modasında da fazlasıyla yükselişte olan balon kolları hâlâ nasıl giyeceğin konusunda kafan karışıksa bu seri sana yol gösterebilir. Koleksiyonda iki farklı rengini bulabileceğin balon kollu hırkaları yüksek bel kısa paça jean ve basic üstlerle kombinleyebilirsin. Çabasız cool olmanın ne kadar da kolay olduğuna şaşıracaksın.

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr