Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Tatil Bavulunu Birlikte Hazırlayalım >>
0

Büyük bayram tatiline sayılı günler kala hepimizi bir telaş sardı.

Hem tatilde stilinden ödün verme diye hem de sana fikir olsun diye senin için bavul hazırlama rehberi hazırladık. Mevsim yaz olduğu için bayram tatilini birçoğumuz güneyde geçireceğiz. Yerini ayırttın ve uçak biletini de aldıysan yapılacak tek bir şey kaldı. Tatil bavulunu hazırlamak. Onu mu alsam bunu mu alsam stresine girmek istemiyorsan yazımızı okumaya devam et.

                                     

Yazın vazgeçilmez parçaları benim için şort, sandalet ve hasır şapka diyorsan bu kombin senin için. Kot şortlar ve sandaletler yazın adeta bizden ayrılmayan iki parça. Püsküllü Bluz modelleri ise hem kumsalda bikininin üzerinde hem de kot şortlarının üzerine çok yakışacak. Güneşten korunmak için ise hasır şapkanı takmayı ihmal etme.

                                             

Tatilde olsa topukludan vazgeçmem diyorsan zımba detaylı topuklu sandaletler tam senlik. Üstelik kalın topuğu ve tasarımı sayesinde de gün boyu rahat edeceksin. 100% Keten şortlar ise bunaltıcı havalarda kurtarıcın olacak. Terletmeyen doğal keten kumaş sayesinde hem cool hem de rahat bir tercih yapacaksın.

                                        

Ne olursa olsun yazın tek parça vazgeçilmezim dediğini duyar gibiyiz. O zaman bu elbiseler sana gelsin. Pamuk kumaşıyla çok seveceğin OXXO tasarımı elbise modelleri ile kombinini oluştur. Üstelik kısa elbiseleri bikini veya mayonun üzerine de kullanabilirsin. 

                                                         

Ayrıca tatil bavulunu hazırlarken sana birkaç önerimiz var;

- Birkaç gün önceden hava durumunu mutlaka kontrol et ve akşamları için yanına kot ceket veya hırka gibi bir şeyler almayı unutma.

- Tatil bavulunu hazırlarken birbirine uyumlu renkleri bir arada kullanarak kombin yapma sıkıntısını ortadan kaldırabilirsin. 

- Kıyafetlerinin fazla yer kaplamasını istemiyorsan bavuluna rulo yaparak koyabilirsin.

- Tabii ki bavuluna yalnızca kıyafet koymayacaksın. Makyaj malzemelerin, özel gereçlerin ve kitapların için yer ayırmayı unutma.

- Yanına mutlaka terlik, sandalet ve spor ayakkabı al. 

- Temel ihtiyaçlarından olan pijama ve iç çamaşırlarını unutma. İç çamaşırı koleksiyonumuzu görmek istiyorsan tıkla.

Şimdiden iyi tatiller heart kiss

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr