Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Sıcaklığı Yakala: Mevsime Özel Parçalar! >>
0

 

 

Mevsime özel sıcak dokuların izinden giden kombinler yapmanın tam zamanı… Sen de bize katılıyorsan içini ısıtacak görünümlere hazır ol! Her kış olduğu gibi OXXO’da bu amaca yönelik olan parçaları favorilerine ekleyebilir ve dolabında onlara yer açabilirsin. Şimdi soğuk hava koşullarına uygun parçalarla sıcacık kombin önerileri geliyor! :)

1.Sezon Favorisi!

Yeni sezonun favorileri arasında yer alan şişme yelek modeli sportif görünümlerin anahtar parçası! Rüzgarlı ve yağışlı bir kış gününde bu parçadan yardım alarak sıcaklığı yakalayabilirsin. Şimdi bu şişme yelek modelini jogger pantolonlarla birleştirip özgürlüğünü ilan etme zamanı! :)

 

 

 

2.Push Up Sihri!

OXXO’da efsaneleşen parçalardan biri push up skinny pantolon ile tanışmadıysan şimdi tam vakti! Tencel(lyocell) içeriği sayesinde geri dönüştürülebilir özelliğe ve anti bakteriyel kumaşa sahip olması mükemmel… Ayrıca toparlayıcı özelliği sayesinde de kombinlerine harika bir ahenk katacak! :)

 

 

 

3.Sıcak Detaylar!

Kombin önerileri içerisinde karşına çıkan viskon içerikli ve yakası vegan kürk detaylı triko hırka çok hoşuna gidecek! Crop hırka modeli hem iş günlerinde hem de özel buluşmalarda sana eşlik etsin… Jean pantolonlarla veya vegan deri mini eteklerle onu buluştur ve mevsime özel sıcaklığı yakala! :)

 

 

 

4.Takımlar Zirvede!

Birkaç sezondur takım kombinlerin popülerliği bizlere eşlik ediyor… Bu mevsimde de tam olarak sıcaklığı yakalatacak olan triko kazak ve bol pantoln modeli tam senlik! Triko üst ve pantolon modelinin yarattığı takım ruhu ile hafta sonu rahatlığında zirveye ulaş… :)

 

 

 

5.Vazgeçilmez İkili!

Balıkçı yaka triko ve mom jean pantolon olmadan bu kışı bitirmek yanlış olurdu… Balıkçı yaka triko modelinin fitilli dokusu ve %100 pamuklu mom jean pantolonun muhteşem kalıbı seni bekliyor! Kombin önerileri ile stiline renk katmak için aradığın mükemmel ikiliyle hemen tanış! :)

 

 

 

6.Kapitone Rüzgarı!

Kapitone montlarla tanışalı uzun zaman oluyor… Kombinlerimize farklı bir hava katan bu parçalardan biri şimdi yepyeni formu ile karşında! Midi boy kapitone mont modelinin havalı duruşu uzun çizmelerle kusursuz bir bütünlük yakalamanı sağlayacak! :)

 

 

 

7.Kadife Dokunuşu!

Kış aylarının olmazsa olmazı kadife dokulara kombin önerileri içerisinde yer var… Özellikle bu mevsimde ihtiyaç duyduğumuz kadife pantolon modellerinden biri ile tanışmaya ne dersin? Özel yumuşak dokusu ve wide-leg kalıbı kombinlerine çok yakışacak! :)

 

 

 

8.Yün Sıcaklığı!

Kombin önerileri ile mevsime özel sıcaklığı yakalamak için ihtiyacın olan en iyi parçalardan biri yün karışımlı uzun kaban modeli! OXXO’da her sezon farklı renkleriyle heyecan yaratan bu parçayı ister casual ister sportif görünüm için kullan…

 

 

 

9.Wide-Leg Jean Etkisi!

Artık her sezon etkisini gördüğümüz wide-leg jean modeli ile sıcaklık yakalamak istediğin kombinleri dilediğin gibi şekillendir… Yırtmaçlı paça ayrıntısı ve hoş kalıbı ile günlük hayatına enerji katabilirsin! Kombin önerileri ile karşına çıkan bol paça jean şimdi seni bekliyor! :)

 

 

 

10.Desenlerin Gücü!

Yeni sezonda triko hırkaların ve kazakların desenli görünümleri bizleri büyülemeyi başardı… Şimdi de bu büyüye desenli crop hırka modeli de dahil oldu! Vegan deri pantolon veya mom jean modelleriyle kullanabileceğin bu parça mutlaka dolabında yer almalı…

 

 

 

11.Vegan Derinin Gücü!

Jogger formla yakın dostluğumuz devam ediyor… Şimdi bu formun vegan deri haliyle tanışmaya hazır ol! Rahatlığı ve cool görünümü bir arada bulacağın vegan deri jogger pantolon modelini ister ofis günlerinde ister arkadaş buluşmalarında kullan! :)

 

 

Mevsime özel sıcaklığı yakalaman için sunduğumuz kombin önerileri sana yol gösterebilir… :) Her hafta yepyeni konularla seninleyiz, bizi takip et! heart

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr