Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Sezonun Joker Elemanı: Jean Ceketler >>
0

Bir gardırobun sayılı demirbaş ve hiç eskimeyen parçaları vardır. Beyaz birkaç basic tişört, küçük siyah elbise, büyük tokalı bir kemer, beyaz bir sneaker, bomber ceket, trençkot… Liste bu şekilde uzayıp gidebilir. Fakat bir parça var ki işte o bu listenin en başında olmayı fazlasıyla hak ediyor. Moda dünyasına adını altın harflerle yazdıra jean ceketlerden bahsediyoruz. Yaz kış her mevsime bir şekilde ayak uydurmayı başaran bu parçaların asıl mevsimine geldik. Sonunda sokak stilinin en trend ve zamansız parçası jean ceketlerin sezonunu açmanın vakti geldi. Sokak modasının ritmi tutan ve asla eskimeyen bu parçaları yeni sezonda en cool şekilde kullanman için sokak stili yıldızlarının peşine düştük. Farklı renk ve doku kombinasyonlarıyla farklı stiller yaratabileceğin bir ilham konusu seni bekliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Her Derde Deva

Bugünlerde yağmurlu havalar olsa da merak etme jean ceketini bu zamanlarda da havalı bir şekilde kullanmanın bir yolu var. Ne sıcak ne soğuk olan havaların kurtarıcısı pantolon ve kapüşonlu sweatshirt ikilisini jean ceketinle tamamlayabilirsin. Kapüşonunu tak, ceketinin yaklarını kaldır, işte hazırsın.

Uyumlu İkili

İnce boğazlı kazaklarınla jean ceketini giymeyi hiç denedin mi? Cevabın hayır ise kombin listene bu ikiliyi eklemeni tavsiye ediyoruz. Hatta kazağın inceyse jean pantolon üzerine giydiğin jean ceketinin düğmelerini iliklemeyi dene.

Zıt Kutuplar

Bella Hadid gibi birbirine zıt iki kumaşı bir arada kullanmaya ne dersin? Deri ceketini ve jean ceketi layer yaparak giymeyi dene. Siyah boğazlı triko üzerine jean ceketini, onun da üzerine deri bir trençkot ya da mont giyebilirsin. Saçlarını tamamen toplayıp bir de gözlük takarsan 90’ların kült yapımlarından Matrix karakterlerini aratmayacaksın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Renk Cümbüşü

Seni bu sezon klasik jean renginin dışına çıkmaya davet ediyoruz. Pembe, gri hatta sezonun öne çıkan renklerinden yeşil bile giymeyi deneyebilirsin. Hatta farklı renkleri dendiğinde pantolon ya da eteğini de aynı tonlarda seçerek monokrom bir görünüm elde edebilirsin. Tercihini renklilerden yana kullanmak cesaret gerektirse de bir denemeni öneriyoruz. Tüm gözleri üzerine çekeceğin garantili.

Vintage Esintiler

İçi kürklü jean ceketler sokak stili yıldızlarının en sevdiklerinden. Vintage stili sevenlerdensen Elsa Hosk senin için ilham kaynağı niteliğinde. Basic bir tişört ve yüksek bel jean ikilisini vintage bir çanta ve küpelerle giyerek son dokunuşu onun gibi içi kürklü jean ceketinle yapabilirsin. Bu görünümünle 70’lere gönderme yapacaksın.

Çiçeklerin Enerjisi

Bahar demek rengârenk çiçekler demek. Çiçeklerin bu enerji saçan aurasını Priyanka Chopra gibi stiline adapte edebilirsin. Pantolon ve üst tercihlerini nötr tonlarda seçmeyi unutma. Böylelikle stilinin yıldız parçası çiçek desenli jean ceketin olacak.

 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr