Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Romanian Shimmer Koleksiyonumuzla Tanış >>
0

Yepyeni koleksiyonumuz Romanian Shimmer mağazalarımızda ve OXXO Online’da yerini aldı. Etnik desenlerin ve nakışlı parçaların hakim olduğu koleksiyonda doğal kumaşlar kullanıldı.

Bordo, mavi ve krem renginin ağırlıkla kullanıldığı koleksiyona süet ayakkabılar ve küçük çantalar eşlik ediyor. Doğal görünümlü kumaşlar kanaviçe görünümlü nakış işlemeler koleksiyonun olmazsa olmazı. Sezonun yükselen trendi olan nakış işlemeli parçalar sandıktan çıkarılmış etkisi yaratarak, bizi geçmişe götürüyor.

Romanian Shimmer koleksiyonu geçmişten izler taşırken yeni ve güncel formlarda es geçilmedi. Tüm modeller OXXO tasarımcıları tarafından trende uygun bir şekilde hazırlandı. Hem zarif hem de romantik kadının stilini gözler önüne seren koleksiyon sezonun en trend parçalarından biri olan kalın topuklu aykkabı modellerini de içinde barındırıyor. Üç farklı renkte tasarlanan ayakkabı modelleri hem bol pantolon modelleri ile hem de elbise modelleri ile kombinlendiğinde muhteşem bir görünüm ortaya çıkarıyor.

                                    

Dantelli ve nakışlı parçalar bu sezonun en trend parçalarından. Tencel kumaştan üretilen nakışlı şort yazın bunaltıcı sıcaklarından kurtarıyor. Doğal elyaflardan üretilen Tencel kumaşlar hava alan bir yapıya sahip bu özelliği sayesinde cildin tüm gün nefes alırken, nem tutma özelliği sayesinde terlemeyeceksin. Oldukça yumuşak ve kaliteli tuşesi ile de konfor sağlarken kaliteden vagzeçemeyenler için birebir. Sezonun hot trendi kalın topuklu bilekten bağlamalı ayakkabılar ise koleksiyonun gözdesi.

                                     

Sırtı nakış detaylı yelekler de bu sezonun en trend parçaları arasında yer alıyor. Hem günlük kombinlerin hem de şık kombinlerinin vazgeçilmez parçası olacak nakışlı yelekleri ister pantolonlar ile istersen etekler ile kombinleyebilirsin.

                           

Gelelim yazın üzerimizden çıkarmak istemediğimiz parçalardan olan elbiselere Romanian Shimmer koleksiyonuna ait elbiseler sezonun en moda modellerine göre tasarlandı. Keten, pamuk, viskon ve tencel kumaştan üretilen elbiseler serin tutuyor. Doğal saç modelleri ve doğal tonlarda makyajlarla birleştirdiğinde çok seveceğin bu koleksiyonumuzu incelemek için OXXO Online'a veya en yakınında bulunan OXXO mağazalarına bekliyoruz. heart

                                                              

Ayrıca sana saç ve makyaj önerilerimiz var! Doğal ten makyajını ve doğal görünümlü saç modellerini son yıllarda çok seviyoruz. Cildimize uyguladığımız makyajı azalttığımız şu günlerde hafif bir ten makyajı şeftali tonlarında allık ve ten renginde (nude) rujlar ile makyajını tamamlayabilirsin. Örgü saç modellerinin de bu koleksiyona çok yakışacağını düşünüyoruz. Romanian Shimmer Koleksiyonumuzu keşfetmek istiyorsan tıkla.

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr