Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Pure Soul Koleksiyonu >>
2

Kıyafetler bir yana iç giyim bir yana. Üzerimizdeki kıyafet ne olursa olsun iç çamaşırımız seksi ve şık ise kendimizi iyi hissederiz. Bu yüzden de iç giyime bolca yatırım yaptığımız doğru. Söz konusu stil ve şıklık olduğunda en az dış giyim kadar iç çamaşırları için de heyecan duyuyoruz. Her sezon kendisiyle aşk yaşadığımız Pure Soul koleksiyonu bu heyecanımızı ikiyi katlıyor. Sen de bu heyecana ortak ol. Yepyeni tasarımlarıyla Pure Soul koleksiyonunda sadece iç giyim değil, aynı zamanda kıyafetini tamamlayabileceğin tasarımlar yer alıyor. Siyah, haki, sarı, bordo ve kırmızının en tatlı tonlarının olduğu koleksiyon oxxo.com.tr'de yerini aldı bile.

 

 

Hem göğüs hem de sırt dekoltesiyle Pure Soul'da yer alan tasarımlar şık oldukları kadar pratikliğiyle de işine yarayacak. Mesela sırtı açık bir şey giydiğinde sütyen derdine düştüğünde Pure Soul'daki sırt dekolteli tasarımlara bir göz atabilirsin. Veya düz sade bir gömleğini, göğüs dekoltesi olan şık bir sütyen ile giyip,bir kaç düğme açık bırakabilirsin. Gün içinde giydiğin o sade gömlek bir anda gecene şıklık katacak. Sadece romantik ve şık değil, Pure Soul'da sportif parçalar da bulabilirsin. Önden fermuar detaylı büstiyerleri jean ile kombinleyip üzerine de gömlek veya bir ceket atabilsin. Yine önden dekolteli büstiyerleri v yaka tişört ve atletler kombinleyebilirisin. Koleksiyonun ana detayı ise tabii ki romantik mi romantik danteller. Seksi ve cool bir görünüm sağlayan bu parçalar ile sokakta dikkatleri üzerine toplarken, kendini de çok özel hissedeceksin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pure Soul'un seksi çizgisi asaletin simgesi siyah ve dantel birlikteliğinden geliyor. İp detaylı dantel külot koleksiyonun yıldız parçası. Feminen ve seksi bir stilin varsa hem bu parçaya hem de onun takımı olan dantel detaylı ince askılı büstiyere bayılacaksın. Dantellerin yanı sıra bu sezon parlak modellerle yeri geldiğinde ışıl ışıl parlayacak, yeri geldiğinde enerji dolacaksın. Gece şıklığının, partilerin vazgeçilmezi olmaya aday bu büstiyere tükenmeden hemen göz atmanı öneriyoruz. Zira bu tarz parçalar bir kadının her zaman gardırobunda olması gereken kurtarıcı parçalar rolünde.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Birbirinden farklı model ve renkte tasarımlardan oluşan  romantik Pure Soul koleksiyonundaki parçaları hem normal bir iç çamaşırı gibi kullanabilir hem de tamamlayıcı bir parça olarak kullanabilirsin. Pure Soul koleksiyonumuzla oxxo.com.tr'de hazırız, seni bekliyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr