Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Pratik Olmak Var! 1 Ceket 4 Kombin Önerisi >>
0

 

 

Dış giyimin vazgeçilmez parçaları olan ceketlerin her çeşidi ile kombin yapmak mümkün. Fakat asıl dikkat edilmesi gereken; doğru parçaları seçerek pratik bir şekilde sonuca ulaşmak... Ayrıca kullanışlı detaylar da yeni sezonda fazlasıyla gündemde... Hem ceket hem de gömlek olarak kullanılabilen parçalar bu detayların en güncelleri arasında yer alıyor.

Peki bir ceket ile neler yapabilirsin? Hem zaman kazanmak hem de özgün bir duruş yakalamak için tabii ki sana yeni tüyolarımız var! Oxxo Blog’da bu hafta bir parçayı hem ceket hem de gömlek olarak kullanabileceğin kombin önerileri seni bekliyor…

1.Hem Şık Hem Sportif

Süet dokulu ve belden bağlamalı olan ceket modelini, dilediğin gibi kombinlerine uyarlayabilirsin. Yumuşacık dokulu ceket modelinin belden kuşaklı yapısı da hoşuna gidebilir… Farklı kullanım imkanları elde edebileceğin bu parçayı crop bluzlarla ve bol pantolonlarla bir araya getirerek çarpıcı görünebilirsin.

Ceket kombinine güçlü bir hava katmak için sezon trendi olan baget çantaları dahil edebilirsin. Üstelik bu mükemmel görünüme dilediğin sneakerı ekleyerek rahatlığa da ulaşabilirsin! Kombin önerileri içerisinden aldığın bu tüyo ile sokak modasının yakın takipçisi ol!

 

 

 

2.Cool ve Güçlü Detaylar

Süet dokulu ceket modelini günlük hayatında istediğin görünüme adapte edebilirsin. Ceket modelinin cepli ve çıtçıtlı yapısının kattığı hoş detayları kolaylıkla vurgulayabilirsin. Kendini güçlü hissedebileceğin bu ceket kombini için bol veya boru paça pantolonlar kullanabilirsin.

Son dönemlerin vazgeçilmezi olan kovboy çizmeleri kullanarak da dikkat çekmen mümkün! Bununla yetinmeyip mükemmel ceket kombinini biraz daha vurgulamak ister misin? Cool görünümü güçlendirmek için kasket şapkalar tercih ederek farklılık yaratmak senin elinde! Pratik kullanımından bahsettiğimiz bu ceket modelini gömlek olarak da kombinine dahil edebilirsin…

 

 

 

3.Krem Tonlarının Büyüsü

Yumuşacık dokulu ceket modelinin soft renkleri ile krem tonlu parçaları bir araya getirebilirsin. Ceket modelinin kuşaklı yapısı sayesinde belinin inceliğini de ortaya çıkarabilirsin.

Krem tonlarındaki bir bol pantolon ve V yaka kazak ile göz alıcı olmaya çok yakınsın! Bol paça pantolonların rahatlığına fazlasıyla eriştiğimiz yeni sezonda bu kombin önerisi işini görebilir… Ceket kombininde yine sneakerların sonsuz desteğini almaya devam edebilirsin. Alternatif olarak topuklu  bot veya çizme de kullanmak tarzını bir üst seviyeye yükseltebilir!

 

 

 

4.Toprak Tonlarının Doğal Etkisi

Doğadan ilham alınan renklerin mükemmelliğini es geçmek olmaz… Birbirine çok yakışan yeşil, krem ve turuncu gibi renkleri ceket kombininde sen de kullanabilirsin. Yüksek bel pantolon ve crop bluz eşliğinde yumuşacık ceketinin keyfini çıkarabilmek sana kalmış!

Aksesuarlarla daha da güçlendirebileceğin ceket kombinini baget çanta ve desenli şal modelleri ile destekleyebilirsin. Hatta leopar veya zebra desenli şal modelleri ile doğadan alınan gücü kombinine kolaylıkla aktarabilirsin.

 

 

 

İşte şimdi bir ceket ile neler yapabileceğini biliyorsun… Sevdiğin parçaları karıştırarak kendine özgü bir tarz yaratabilirsin. Her gün kombin konusunda yaşadığın kararsızlığa bir son vererek enerjisi yüksek kombinler yapmak için hazırsın… Kombin önerisi konusunda Oxxo Blog her zaman yanında!

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr