Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Pantolon Aşkına >>
1

Rahatına ve stiline düşkünlerin olmazsa olmaz parçası pantolonlar olmasaydı ne yapardık? Eskiden kabarık kabarık etekler, daracık korseler giyen biz kadınların gardırobuna pantolonu soktuğu için Paul Poiret’e teşekkürü bir borç biliyoruz. Poiret ile birlikte Coco Chanel de kadınları gardırobunda bu anlamda devrim yaratan isimlerden. 1911’den bugüne pantolonlar hem rahatlıkları hem de farklı tasarımlarıyla biz kadınların gardırobunda demirbaş oldular. OXXO ekibi olarak pantolonların yeri bizde de çok ayrı. Konforundan ödün vermeden cool olmanın anahtarı. Konu pantolon olduğunda konuşulacak, bahsedilecek elbette çok konu var. Hâl böyle olunca biz de sana yol göstermesi için farklı renk ve modellerin giyim tarzlarını ele almaya karar verdik. İlham dolu bir pantolon dosyası seni bekliyor.

 

 

 

Ofis stilinden gündelik hayatına, gece hayatından özel günlere pantolonlar hayat kurtarıcın. Zira bir pantolon ile hem şık hem de sportif görünebiliyorsun. Oxxo.com.tr sitesinde kadın pantolon kategorisinde bulabileceğin o kadar çok model var ki. Her biriyle kendine farklı bir tarz yaratabilirsin. Özellikle son dönemlerde kısa paça kot pantolonlar çok dikkat çekiyor.

 

Oxxo ekibi olarak biz de bu kot pantolonlara farklı yorumlar getirmeyi çok seviyoruz. Kimi zaman kesik, bazen sökük bazen de yama ile tamamlanmış gibi görünen paça detayları bu zamansız parçaya cool bir hava katıyor. İster gündüz sneaker ile istersen gece topuklu ayakkabı ile kombinle, hem rahat hem de havalı görüneceğine emin olabilirsin. Mesela yüksek bel pantolon ile de boyunu daha uzun göstermen mümkün.

 

Pantolon trendlerinde şüphesiz zirvede olan yüksek bel pantolonları genellikle içine sokabileceğin kazak ve gömleklerle kombinleyebilirsin. Ayakkabı olarak topuklu bir model tercih edersen bacak boyunu daha da uzun gösterebilirsin. Tabii mom jean pantolonlardan bu yazıda bahsetmezsek olmaz. Bir zamanlar burun kıvırdığımız bu pantolonlar âdeta sokak modasının yıldızı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Özel davetlerin asil ve ağır kumaşı kadifeler son dönemlerde sokakları da ele geçirdi. Zira serin havalara da çok yakıştığını inkâr edemeyiz. Kalın ve sıcak dokusu ile soğuk havalarda içimizi ısıtan kadifeler, renklerinin ışıltısı ile zarif stiller yaratmamızı sağlıyor. Baştan aşağı kadifeye bürünebilir ya da bu kumaşı tek parçada tercih ederek dikkatleri çekebilirsin.

 

Kadife elbiselerin ışıltılı ve zarif görünümüyle gece şıklığını yaratabilir veya kadife ceketler ile basic kombinlerine farklı bir dokunuş katabilirsin. Kadife pantolon ile ise daha cesur ve iddialı bir stile sahip olabilirsin. Özellikle bu sezon canlı renk tonları ve yüksek bel kesimler oldukça yükselişte. Canlı renklerdeki modelleri tercih ederken üzerine daha nötr renkler tercih edebilirsin. Bol kesim, yüksek bel ya da İspanyol paça kadife pantolonlar topuklu bot ya da stilettolar ile harika bir uyum yakalıyor.

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Gelelim 90’ların yıldız parçası kargo pantolonlara. Özellikle 2000’li yılların başında Avril Lavigne ile sokak modasını ele geçirmişti. Sezonun zirveye koşan trendleri arasında yer alan kargo pantolonlar ile hiç olmadığın kadar havalı görünmen mümkün. İlk popüler olduğu zamanlarda kamuflaj deseniyle dikkat çeken kargo pantolonlar sezonda camel, hâki ve lacivert gibi renklerle de haşir neşir olmaya başladı.

 

Kargo pantolonlara yalın bir görünüm kazandırmak istersen sneaker ve kazak ikilisiyle kombinleyebilirsin. Ya da bağcıklı bootie’ler ve militer ceketler ile daha güçlü bir stil yaratabilirsin. Şehirli modern bir tarzın varsa boğazlı kazak ve trençkot ile sokak modası yıldızlarını aratmayacaksın.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr