Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / OXXO İmzalı Sokak Modası >>
0

OXXO İMZALI SOKAK MODASI

Sokak modası deyince hepimizin aklına rahat ve kuralsız bir tarz geliyor. Daha bol kıyafetler, salaş basic tişörtler, dökümlü pantolonlar ve son derece rahat ayakkabılar…

İyice gelişen ve değişen moda algısıyla artık rahatlığı ve şıklığı sokakta da bir arada sağlamak mümkün hale geldi. Hem özensiz seçilmiş kıyafetler hem de bu özensizliğin içinde şıklığı yansıtan parçalar kullanılmaya başlandı. ''Sokak Modası'' her sezonda dile getirilse de aslında içeriği sürekli değişen, her sene farklı bir tarzı farklı bir stili anlatan bir ifade.

Son yıllara baktığımızda sokak modasını en iyi yansıtan parça olarak ''boyfriend pantolonlar'' üst sıralara çıktı. Her markanın kataloguna taşıdığı boyfriendler vitrinlerdeki yerini aldı ve uzun süre popüleritesini koruyacağa benziyor.

Her sene sokağın nabzını tutan sokak modası, son yıllarda en renkli en parlak günlerini yaşıyor. Aslında boyfriend jeansin mantığı, ''sevgilinin pantolonunu giy çık'', ''maskülen ol ama kadınlığı elden bırakma'' gibi düşünebilinir ama tam olarak da öyle değil. Boyfriend jeansleri giymek için bir sevgiliye ihtiyacınız yok. Çünkü moda tasarımcıları, kadınların bel ve basenlerine uygun ''erkek'' pantolonları üretiyorlar ve sen de bunlara hemen sahip olabilirsin!

 

     

Boyfriend jeansini basic tişörtlerle ve renkli babetlerle kombinleyebilirsin. Eğer daha seksi olmak istiyorsan da stilettolar en doğru tercih!

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr