Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / OXXO 2014 Kış Koleksiyonundan Sizin İçin Seçtik! >>
0

OXXO 2014 Kış Koleksiyonundan Sizin İçin Seçtik!

Havaların giderek soğuduğu bugünlerde hala kışlık dolabınızı tamamlamadıysanız, OXXO’nun alışveriş listesi size yardımcı olacak. Yeni sezonun gelmesiyle renk renk ve desen desen modelleriyle kışlık montlar, kazaklar ve botlar vitrinlerdeki yerini aldı. Yeni sezon trendlerini takip eden OXXO tasarımcıları da, kendi stillerini kattıkları mont, kazak ve bot modelleriyle kadınlara farklı kombinler yapma fırsatları sunuyor. Kış alışverişinizde size rehberlik edecek olan OXXO’nun önerilerine göz atmayı unutmayın. 

MONT

                      

                                           

Kış alışverişinde kadınlara rehberlik eden OXXO, tasarladığı mont modelleriyle her kadının gardırobunda bulunması gereken parçaları bir araya getirdi. Siyah dolgulu mont ile spor bir kombini soğuk havaya uyum sağlayarak oluştururken, vizon renkl kürklü parka ile şık bir kombin yaratabilirsiniz.

 

KAZAK

 

                                                 

OXXO’nun kadınlara rehberlik ettiği ikinci konu kazaklar. OXXO tasarımcılarının yeni sezon trendlerini takip ederek ve şıklık ve rahatlık sağlama konusundaki başarılarını ön plana çıkararak tasarladığı kazaklar, yeni sezonda kadınların gözdesi olacağa benziyor. OXXO’nun kış mevsiminde, mutlaka gardıroplarda bulunmasını önerdiği balıkçı yaka kazak ve altın rengi kazak ile kış sezonunun en doğru tercihlerini yapacaksınız.

 

BOT

                                                          

OXXO’nun kadınlara rehberlik ettiği ve kış sezonunda mutlaka almalarını önerdiği son parça ise kısa botlar. OXXO’nun yeni sezon trendlerini takip ederek tasarladığı kısa botlar, stili ve rahatlığı sayesinde kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alacak. Siyah deri botla sokak stilini en şık parçalarla yakalarken, yılan derisi görünümlü botla da şık bir kombine imza atabilirsiniz.

Kış sezonunun en önemli parçaları konusunda size rehberlik eden OXXO’nun, kendi stilini yansıttığı ve modanın nabzını tutarak sizlere sunduğu parçalara göz atmayı unutmayın.

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr