Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Mule Terlikler Geri Döndü >>
0

50’li ve 60’lı yılların trendi mule (topuklu) terlikler geri döndü. Geçtiğimiz sezon podyumlarda ve ünlü markalarda gördüğümüz ve geri dönüşünün sinyalini veren topuklu terlikler bu sezon çok trend.

Özellikle kalın topuklu modellerinin çok beğenildiği terlik modellerinin birçok çeşidi ve rengi bulunuyor. Deriden süete lameden doreye kadar birçok dokuda üretilen terlik modelleri boyfriend kotlarla kombinlendiğinde muhteşem duruyor. 1950'li yıllarda Marilyn Monroe ile üne kavuşan Mule terlikler kısa zamanda popüler olmuştu. Geçmiş zamanların moda trendlerinin son birkaç senedir günümüzde de görüyoruz. Hem nostaljik hem de modern görünümü bir araya getiren mule terlikleri hem şık kombinlerde hem de sokak stiline kolaylıkla uydurabilirsin. Sandalet ve topuklu ayakkabı arasında bir görünüme sahip olan topuklu terlikler hem kolay giyilip çıkarılıyor hem de çok konforlu. 

                                       

Yaz aylarında topuklu ayakkabı giymekten hoşlanmayanların imdadına yetişen mule terlikler ince, kalın ve dolgu topuk seçenekleri sunuyor. Üstelik jeanlerle kombinlendiğinde sokak stilinin en beğenilen görüntüsüne ulaşılıyor. Stiletto severler için sivri burunlu modelleri de bulunan mule terlikleri akşam yemeğine veya toplantıya katılırken de rahatlıkla kullanabilirsin.

                                         

Yazın gelmesiyle birlikte ayakkabılara hızlı bir şekilde veda edip terliklere geçiş yapıyoruz. Parmak arası ve düz derken bu sezon sıra topuklu terliklere geliyor. Mule terliklerin kısa topuklu modellerine bayıldık. Hem konforlu hem de şık bir görünüme kavuşmak isteyenlerin mutlaka edinmesi gereken bir model. Hem midi boy eteklerle, hem jeanlerle kombinleyebileceğin mule terlikleri alışveriş listene eklemelisin. 

Topuklu sandalet ve ayakkabı modellerimizi görmek için tıkla heart


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr