Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Modern ve Şehirli: Simplicity >>
0

Değişken hava koşulları sağolsun her gün ne giyeceğimizi şaşırdık. Şöyle elinin altında kışın hava biraz ılıdığında giyeceğin cool bir şeylerin olsa fena olmazdı. Sence de gardırobuna yeni parçalar eklemenin vakti gelmedi mi? Nötr renkler, sade şıklık ve modern çizgiler… Yeni koleksiyonumuz Simplicity tam da bu özelliklere sahip. İster alışveriş yaparken, ister arkadaşlarınla bir kahve molası verirken istersen de işe giderken Simplicity koleksiyonunda yer alan parçalarla her zaman istediğin o minimal şıklığı yakalayacaksın. Üstelik kumaşıyla da tam bu kararsız hava koşullarına uyum sağlıyor.

 

 

 

Modernizmle birlikte hayatımıza giren sadelikten ilham alarak oluşturduğumuz bu koleksiyon fazlasıyla yalın bir atmosfere sahip. Nötr renkler deyince ilk aklına gelen gri, siyah ve beyaz Simplicity’nin ana renklerini oluşturuyor. Grilere çizgiler dinamik bir hava katarken, siyah ve beyazın birlikteliği karakteristik bir görünüm yaratıyor. Koleksiyonda yer alan ekoseli parçalarda ise simetrik kareler geometrik desenin cool duruşuna gönderme yapıyor. Özellikle siyah beyaz ekose desenli önü fermuarlı ve fırfır detaylı etek ile kombinleyebileceğin üstü birbirinden ayrı düşünmek imkansız. İki renk seçeneği bulunan krem kruvaze yaka mini elbise de serinin iddiasız şıklık sunan parçalarından. Bizim gibi sen de bu parçayı beyaz cut out bilek botlarla kombinleyebilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Birkaç sezondur revaçta olan midi boy etekler ise bu koleksiyonda ilk bakışta spor bir görünüm yaratıyor. Arkasındaki yırtmaç ise minimal bir spor şıklık sağlıyor. Rahatımdan ödün vermem diyorsan o zaman gri üzeri beyaz çizgili bol paça pantolon tam senlik. Sezonun ana trend parçalarından olan kalın tabanlı sneaker ve serideki örgü trikonu üzerine geçir, hazırsın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Simplicity koleksiyonunda siyah, gri ve beyaz gibi nötr renklerin arasına biraz da tatlı mı tatlı pembe ekledik. Böylece nötr renklerin maskülen havasını bir nebze yumuşatarak koleksiyonumuza feminen bir duruş kattık. Kimi parçalarda küçük detaylar olarak kimilerinde ise ana renk olarak pembeyi kullandık. Mesela skinny form pantolonda pembe tonlarını yanlardaki şerit detaylarında görebilirsin. Hem pantolon hem de koleksiyondaki midi etekle kombinleyebileceğin pembe renkteki sweatshirtlere de göz atmayı unutma. Özensiz, minimal ama bir o kadar da şık görünmek istiyorsan Simplicity koleksiyonumuza hemen göz atmaya başla!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr