Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Modanın Asi Tarafı Grunge ve 90’lar >>
0

 

90’lı yıllar, müziğiyle ve modasıyla dünyaya damgasını vuran dönemlerden biri sayılıyor. Gelecek nesillere miras kalan Grunge ve 90’lar kıyafet modası, özgün bir stil yaratmak isteyenler için ideal seçenekler arasında yer alıyor. Her sezon moda dünyasında esintilerini gördüğümüz 90’lar kıyafet modası ve Grunge stili, asi görünümlü rahat parçalarla ön plana çıkıyor.

90’lar modası ile gördüğümüz vurdumduymaz tavrı tarzımıza uygulayabileceğimiz birçok kıyafet, yeni sezonda Grunge koleksiyonu ile sunuluyor. Uzun elbiseler, yüksek bel pantolonlar ve yüksek tabanlı sneakerlar 90’lardan beri moda dünyasında yer buluyor. Şimdi hazırsan, 90’lar kıyafet modası ile günümüze yansıyan detayları seninle paylaşalım…

 

1.Çabasız ve Enerjik

Grunge akımının vazgeçilmezlerinden biri olan ekoseleri bu sezon elbiseler üzerinde görmen mümkün. Bol kalıplı uzun elbiselerle rahatlığı yakalamanın yanında 90'lar kıyafet modasında stil sahibi olmak da çok kolay! Hatta sen de 90’lar kıyafet modası ile ortaya çıkan uzun veya kısa kollu tişörtlerle elbise kombinleri yaparak Grunge akımını rahatlıkla yakalayabilirsin.

Ekose desenli elbiseni, rengarenk tişörtlerle bir araya getirerek geçmiş dönemin ruhunu fazlasıyla hissedebilirsin! Ekose desenli elbise ile postal bot veya yüksek taban sneaker kullanarak rahatlıkla geçmişe yolculuk yapabilirsin… Şimdi, 90'lar modası ile ruhunu yansıtabileceğin hoş bir tarz yakalamak senin elinde!

 

 

 

2.Asi ve Güçlü

Asi detayların da yer aldığı 90’lar modası ve Grunge stili ile baskılı tişörtleri ve yüksek bel pantolonları tarzına uydurabilirsin… Güçlü görünümü ve asiliği simgeleyen bu tarzınla dinamik detaylar elde etmen de mümkün!

Baskılı tasarım tişörtlerin havalı görünümünün yanında yüksek bel mom jeanlerin enerjisiyle de geçmişe atıfta bulunabilirsin… Hatta 90'lar modası ile elde edeceğin asi duruşunu oversize montlarla da destekleyebilirsin. Grunge stilinin umursamaz tavrı ve 90’lar modası eşliğinde oluşturacağın kombini, postallarla veya sneakerlarla tamamlayabilirsin.

 

 

 

3.Desenli ve Klasik

Çiçekli desenlerin romantik etkisi her yerde! 90’lar modası içerisinde de enerjisini hissettiren çiçekli desenlerin çekiciliğini elbiseler üzerinde görebilirsin… Uzun ve düğmeli formlarıyla karşına çıkan desenli elbise modellerini dilediğin parçalarla karıştırarak kombin yapabilirsin.

Romantik görünüme biraz da klasiklik katmaya ne dersin? Özellikle iş ortamında kullanabileceğin blazer ceket modelleri ile desenli elbiseleri bir araya getirebilirsin… Yine 90'lar modası eşliğinde Grunge akımına kapılmak için baskılı tişörtlerden de yardım alarak stilinle merak uyandırabilirsin!

 

 

 

4.Cool ve İddialı

Grunge akımı ve 90’lar kıyafet modası ile ön plana çıkan ekose desenin gücünü pantolonlarla da hissedebilirsin. Grunge stili ve 90’lar modası ile fazlasıyla popüler olan ekoseyi kombinlerinde mutlaka kullanmalısın. Rahatlığı ve cool görünümü destekleyen bol paça ekose pantolon modelleriyle harikalar yaratabilirsin...

90’lar kıyafet modasında ve Grunge stilinde sınır yok! Uzun ve kısa kollu parçaları bir arada kullanarak stilini en iyi şekilde yansıtabilirsin… Sneakerlar veya postallar eşliğinde cool görünümün keyfini çıkarabilirsin. 90'lar kıyafet modasına dahil olarak, havalı bir görünüm elde etmek seni cezbedebilir!

 

 

 

5. Çekici ve Rahat

Grunge stilinde ve 90’lar kıyafet modasında ön plana çıkan deri ceketlerin çekiciliğini, toparlayıcı pantolon modelleriyle tamamlayabilirsin! Crop kesimli deri ceketin feminen görünümünü skinny jeanler ile yükseltebilirsin. Aynı zamanda fit bir duruş da yakalayacağın bu kombin çok hoşuna gidebilir!

Deri ceketin içerisinde uzun veya kısa kollu tişörtler tercih ederek şıklığına rahatlık katabilirsin. Dar paçalı skinny jeanlerin hoş görüntüsünü botlarla veya kalın tabanlı spor ayakkabılarla da yükselişe geçirebilirsin… 90'lar kıyafet modasıyla tarzını zirveye taşımak için acele et...

 

 

Sen de 90’lar modası ve Grunge stilinin bir parçası olmak istiyorsan oxxo.com.tr’yi tıklayarak yeni koleksiyonu inceleyebilirsin. Mükemmel ayrıntılar ile ortaya çıkacak olan stil sahibi görünümü tarzına uyarlayabilirsin. Rahatlığı ve şıklığı bir araya getiren 90’lar modası iyi ki var!

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr