Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Miranda Kerr’in Sokak Stilinden İlham Al! >>
0

32 yaşındaki bir çocuk annesi Miranda Kerr’in stiline yakından bakalım istedik. Eski Victoria’s Secret mankeni Miranda, kariyerine güzelliğinden ve gençliğinden hiçbir şey kaybetmeden devam eden isimler arasında. Podyumlarda olduğu gibi sokaklarda da çok güzel ve şık olmayı başarabilen modeller arasında Miranda.

Sokak stili ile dikkatleri üzerine toplayan Miranda Kerr şıklığı ile adından söz ettiriyor. Bu sezon çok moda olan süet botları, çorap çizmeleri ve sokak stiline adapte ettiği fötr şapkalar ile sizce de trendy görünmüyor mu? Bu sezonun hem rahat hem trend parçalarından olan süet botların çeşitlerine OXXO mağazalarından ulaşabilirsin.

​Kaşe kabanları ve babetleri çok şık görünen Kerr, elbisesinin altında kullandığı çizmeler ile kadınsılığını ortaya çıkarıyor. Çok sevdiğimiz Sonbahar ve Kış aylarının vazgeçilmezi uzun hırkalara Miranda’nın stilinde de rastladık. Ayrıca bu sene tek parça ile şıklığı yakalayabileceğiniz triko elbiselerin renk ve modellerine OXXO mağazalarıdan ulaşabilirsin.

 

Mini eteği, kısa botları ve parkasıyla sokak stiline imzasını atan Miranda Kerr günlük hayatında skinny jeanleri çok fazla kullanıyor. Ayrıca stilini tamamlarken kullandığı güneş gözlüklerini de çok sevdik! Sende böyle bir kombin yapmak istiyorsan fermuarlı parka OXXO mağazalarında!

Yine bu sene çok moda olan ve hem ofiste hem günlük kombinlerinizde OXXO mağazalarında da bulabileceğiniz V yaka siyah basic bluzlar Miranda Kerr’in tercihleri arasında.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr