Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Kombinleri Yükselten Parçalar >>
0

 

 

Güne başlarken hepimizin kafasında “bugün ne giyeceğim?” sorusunun belirdiğini biliyoruz… Bu soruya cevap bulabilmeni kolaylaştırmak için OXXO Blog olarak yanındayız smiley Her hafta sunduğumuz kombin önerileri ile sana ilham vermeyi seviyoruz. Özellikle yaz mevsiminin canlılığı ile karşımıza çıkan mükemmel dokuları ve renkleri seninle paylaşmaya bayılıyoruz!

Bu hafta kombinlerin eşsiz tamamlayıcısı olan aksesuarlar ile seni buluşturmak istedik… Çantaların, fularların, ayakkabıların ve güneş gözlüklerinin kombinlere kattığı enerjiyi keşfetmen gerektiğini düşündük. Her gününe keyif katman için birbirinden havalı aksesuar modelleri arasından seçimini yapmaya hazırsan başlıyoruz!

 

 

1.Havalı Çanta Seçimi!

Çantaların günlük hayatın her anında vagzeçilmez parçamız olduğu bir gerçek! Yanımızdan ayıramadığımız çantalar arasından favorini seçmeye ne dersin? Şimdi sen de kombinlerini ön plana çıkarabilmek için harika çanta seçimleri yapabilirsin. Cool detaylarla dikkat çeken askılı çantalar sayesinde kimse seni durduramaz!

Topuklu terliklerinle ve çiçekli elbiselerinle oluşturacağın zarif kombinleri zincir detaylı çantalarla vurgulayabilirsin. Krokodil desenli görünümü sen de bir an önce kombinlerine dahil etmelisin. Çıkarılabilen uzun askı detayına sahip zincirli çantayı, günlük olarak veya özel davetlerle dilediğin gibi kullan! Aksesuar modelleri içerisinden tercih edebileceğin bu parçayı yanından ayırmak istemeyeceksin…

 

 

 

2.Şimdi Makrome Zamanı!

Hem giyimde hem de ev dekorasyonunda makrome örgü detaylarının ön plana çıktığı bu zamanları en iyi şekilde değerlendirebilirsin… Bunun için kare kulp detaylı çanta sana sezon boyu eşlik edebilir. Makrome çantanı ister plajda ister günlük hayatında dilediğin gibi kullanabilirsin.

Yaz mevsiminin vazgeçilmezi olan şortlar ve crop top üstlerle yapacağın kombinlere makrome çantanı dahil etmek çok hoşuna gidecek. smiley Güzel güneşli günlerin tadını çıkarabilmen için aksesuar modelleri ile kendine bir şans ver ve enerjini yükselt!

 

 

 

3.Vazgeçilmez Gözlük ve Fular!

Şüphesiz ki hiçbirimiz güneş gözlüğünü dahil etmediğimiz bir yaz düşünemiyoruz… Her yüz tipine uygun olarak bulabileceğin güneş gözlükleriyle tarzına havalı dokunuşlar yapabilirsin. Özellikle büyük çerçeveli gözlük modellerinin duruşunu biz çok seviyoruz!

Güneş gözlüğü demişken rengarenk fular modellerine değinmemek olmaz. smiley Puantiye detaylı fular modellerinin klasik duruşunu güneş gözlüğünün feminen detaylarıyla birleştirmeye hazırsın. Hadi şimdi sen de yüzünü güneşe dön!

 

 

 

4.Topuklu Detaylar Başrolde!

Topuklu ayakkabılar her mevsim sana eşlik etmeye hazır… Bu yaz rahatlığın ve zarafetin yansıması olan bağcık detaylı topuklu ayakkabılardan yardım alabilirsin. Çapraz ip detaylarının hareketli geçişleriyle her adımın dikkat çekebilir…

Hem günlük olarak hem de özel günlerinde kullanabileceğin topuklu ayakkabı modeliyle uçuş uçuş elbiseleri ve etekleri birleştirebilirsin. Zarif bir kurtarıcı olan bu parçayı severek kullanacağına eminiz. smiley

 

 

Aksesuarların gücünü keşfedebileceğin parçalarla tanıştın… Artık havalı kombinlerin anahtarı olabilecek aksesuar modelleri arasından birini seçme vakti geldi. Kombinlerini tamamlayacak olan bu parçalarla kendini özgür ve mutlu hissetmen mümkün. Güneşin sıcaklığını ve yaz mevsiminin muhteşem enerjisini en iyi şekilde değerlendirmen için seninleyiz. smiley #oxxolovesyou heart

 

 

 

 

 

 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr