Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Kışın Beyaz Giymenin Cool Hâli >>
0

Kim demiş kışın beyaz giyilemez diye? Her konuda olduğu gibi moda dünyası bu konudaki algıları da birkaç sezondur yıkıyor. Hem kış aylarında beyaz giymek cesur olduğu kadar çok da cool bir görünüm sunuyor. Tabii ki yağmur çamurda beyazları çek demiyoruz. Ama kuru havalarda giymemen için hiçbir neden yok. Hatta karlı günlerde bile giyebilirsin. İster tamamen beyaz giy, istersen farklı renklerle harmanla. Beyaz renk sadece kıyafette değil, ayakkabılar da yükselişte. Dolabının olmazsa olmazlarında biri de bilekte biten beyaz bir çift bot olmalı. Bu ayakkabılar mom jean ve skinny jeanlerle harika bir uyum yakalıyor. Beyazı gardırobuna ve stiline eklediğinde sokak stili yıldızlarını aratmayacak, gözleri üzerine çekeceksin. Beyazı dış giyimde de tercih edebilirsin. Elbiselerle harika bir uyum yakaladığı gibi, spor veya klasik pantolonlarla da çok şık görünüyor. Gardırobuna ekleyebileceğin ve giydiğinde sokak yıldızlarını aratmayacak görünümler yaratabileceğin parçalar için sana birkaç önerimiz de var.

 

 

 

 

 

 

Mesela beyaz renkte geometrik kesimli oversize bir gömlek ve elbise hem akşam davetlerinde hem de ofis şıklığında harika bir seçenek olabilir. Deyim yerindeyse demirbaş diyebileceğimiz bu parçalar zamansız olma özelliğiyle de dikkat çekiyor. Krem rengi salaş bir kazak ile beyaz skinny jean uyumunu da çok seviyoruz. Bu görünümün mevsim geçişlerinde de rahatlıkla giyebilirsin. Rahatlığı ve fonksiyonel olmasıyla tulumların kalbimizde ayrı bir yeri var. Beyaz tulumlar ise bu sezon hiç olmadığı kadar cool. 2019 İlkbahar- Yaz defile haftalarında sokak stili yıldızlarının da yaptığı gibi sen de bu parçayı kovboy bot ve çizmelerle kombinlemeye deneyebilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

Günlük hayatının dışında partilerde paralamanın yolundan biri yine beyaz. Malum payetlerin çok trend olduğu bir dönemdeyiz. Peki ya beyaz payet giymeye ne dersin? Emin ol partinin en cool kızı sen olacaksın.

Şehre karlar dökülmeye başladığında yumuşacık bembeyaz bir kürk ile hem çok romantik hem de çok feminen bir görünüm elde edebilirsin. Biraz cesaret gerektirse de beyaz saten ince askılı bir elbise edinmeni tavsiye ediyoruz. Tek parça ile zarif bir gece şıklığı yakalayacağına şüphe yok. Peki ya Bianca Jagger’ın cool görünümünü yakalamaya ne dersin? İhtiyacın olan beyaz ceket ve pantolondan oluşan bir takım elbise.

İster gece ister gündüz, partilerde ya da ofis şıklığında dikkatleri üzerine çekmenin yollarından biri beyaz. Bu renge şans vermeni şiddetle tavsiye ediyoruz. Pişman olmayacaksın!

 

 

 

 

 

 

 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr