Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Kırmızı Halıda Angelina Jolie-Brad Pitt >>
0

Kırmızı Halıda Angelina Jolie & Brad Pitt

Dünyada ödül törenlerinin sembolü olan ve klişeye dönüşen ‘’kırmızı halı’’, törenlerin önüne geçmeyi ve daha fazla dikkat çekmeyi başarıyor. Bunun sebebi ise törene davetli kişilerin kırmızı halı geçişi için özel olarak hazırlanması ve hatta kıyafet konusunda adeta bir yarış olması.

Ödül törenleri bitip, ödüller dağıtıldıktan sonra ise geriye kırmızı halı görüntüleri kalıyor. Birçok moda dergisi ve blogger günlerce kırmızı halı geçişinde davetlilerin giydiği kıyafetleri listeliyor ve sezonun trendlerini belirliyor.

Her sene farklı stilleri ve markaları göz önüne çıkarıp, moda dünyasına yön veren kırmızı halının ünlüleri arasında en dikkat çeken isimler için kesinlikle Angelina Jolie ve Brad Pitt diyebiliriz.  Yıllardır kırmızı halının gözde isimleri olan bu ünlü çift, hem tarzıyla hem de birbirlerine sağladıkları uyumla dikkatleri topluyor.

Bu sene 86.sı düzenlenen Oscar Ödül Töreni’nde Kırmızı Halının en gözde isimleri yine Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftiydi. Çiftin yaptığı tercihler modacılar tarafından tam not aldı. Angelina, kırmızı halıya adımını attığı an tüm güzelliği ve zerafetiyle dikkat çekmeyi başardı. Elie Saab tasarımı olan, işlemeli ve transparan bir elbise tercih etti. Vücut proporsiyonunu en iyi şekilde gösterdiği elbisesini, naturel tonlarda makyajıyla bütünleştirdi. Çift olarak en iyi görüntüyü veren Angelina Jolie ve Brad Pitt kırmızı halının yine yıldızıydı.


Çiftin geçtiğimiz yıllarda yaptığı kırmızı halı seçimleri de oldukça dikkat çekici.

          


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr