Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / İkizler Burcu Stili >>
0

Özgür ruhlu ve enerjik bir yapıya sahip Olan İkizler Burcu kadınları modayı yakından takip etmekten hoşlanırlar.

Genellikle rahat kıyafetleri kullanmayı seven İkizler Burcu kadının stilini hem feminen hem de cool olarak nitelendirebiliriz. Oversized gömlekler, boyfirend jeanler ve spor ayakkabılar stilinin olmazsa olmaz parçalarındandır. İkizler kadını her ne kadar trendleri yakından takip etse de tercihini içinde kendini en rahat hissettiği parçalardan yana kullanır. Rahatlığına düşkündür. Takı kullanmaktan hiç çekinmeyen İkizler Kadınının kombinlerinde takılar vazgeçilmez parçalarındandır. Bakır ve altın rengi aksesuarları sıklıkla tercih eden İkizler burcu kadını, koyu ve ağır renkleri canlı renklerle kombinlemeyi sever. Biz de ikizler burcu kadının değişken ruhuna göre seçim yapabileceği üç farklı kombin önerisi hazırladık. :)

                                       

Boyfriend kot pantolonlar ve oversized gömleklerden hoşlandığını söylediğimiz ikizler kadını için bu kombin. Hem spor aynı zamanda feminen görünmeyi seven İkizler Burcu kadınları rahatlık ve şıklığı bu kombinde bir arada yaşayacak.

                                        

İster akşam yemeğine istersen işe giderken kullanabileceğin bu kombinde bu sezonun hot trendi olan bol kesim pantolonlara yer verdik. Bol pantolonlar hem şık aynı zamanda rahat olduğu için bu sezon favorilerimiz arasında. Dantel detaylı bluzlar ile kombinlendiğinde görünümü tamamen değişen stilini gündüzden geceye rahatlıkla taşıyabiilirsin.

                                        

Bohem kıyafetlerden hoşlanan ikizler burcu kadını için bir önerimizde uzun straplez elbiseler hem rahatlığı hem de şıklığı ile gönlümüzü çalmayı başaran maxi elbiseleri sandaletlerinle kombinleyerek cool bir görünüm elde edebilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr