Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Güneş Açtıran 5 Kombin >>
2

 

 

 

Güneşin tadını çıkarabileceğimiz o günlere gelmiş bulunuyoruz! Haziran ayının başlangıcı ile birlikte yeniden dışarıdaki hayata adapte olma zamanı geldi… Tabii ki eskisinden farklı olarak bunu hijyen önlemlerimizle yapacağız. Covid-19 süreciyle mücadele etmeye devam ederken bu yeni dönemi enerjik bir şekilde karşılayabiliriz.

Artık evde veya dışarıda olmak fark etmeksizin ne giydiğimiz konusunun enerjimizi fazlasıyla etkilediğini biliyoruz. Bu süreçte motivasyonumuzu en üst seviyeye çıkarabileceğimiz birkaç yaz kombini ile her günümüze hareket katabiliriz. Güneşin ritmine uygun olabilecek yaz kombinleri arasından seçimini yapma vakti!

 

 

1.Renklenme Zamanı Geldi!

Yumuşacık dokulu elbiselerin ahengi tekrar bizimle! Uçuş uçuş detayların yaz mevsimine çok yakıştığını düşünüyoruz. Bu romantik görünümü yakalaman için “sana” tatlı bir önerimiz var… Fırfır detaylı mini elbise!

Mini elbiselerin kurtarıcı yönünü her zaman değerlendirebilirsin. Tüm hafifliği ile seni kendine hayran bırakacak mini elbise ile topuklu terliklerin gücünü birleştirebilirsin. Birlikten kuvvet doğar diyerek yaz kombinini kolyelerle de desteklemen mümkün!

 

 

 

2.Senin İçin En Rahatı!

Yumuşacık gömleklerin yaz kış vazgeçilmez olması fazlasıyla etkileyici! Özellikle çizgili gömleklerin popülerliğine her sezon şahit oluyoruz… Peki gömleklerin yanına başka bir popüler parça daha eklesek? Mesela mini şortlar! Bizce harika…

Yüksek bel mini şortun havalı duruşunu çizgili gömlekle ön plana çıkarabilirsin. Bu parçaların sahip olduğu nefes alabilen dokuya sıcak yaz günlerinde hayran kalacaksın… Kombini tamamlamak için ihtiyacın olan bir topuklu terlik ya da kalın tabanlı sneaker… Yaz kombini için seçimini yap bakalım. smiley

 

 

 

 

3.Dikişssiz Doku, Havalı Jogger!

Jogger pantolonlar artık hepimizin vazgeçilmezi! Jogger pantolonlarla hem sportif hem de etkileyici görünümler yaratabilirsin… Tabii ki bunun için dikişsiz crop atletlerin rahatlığından yardım alabilirsin.

Havalı duruşun anahtarı olan bu kombini topuklu terliklerle veya sneakerlarla tamamlayabilirsin. Yaz kombini için tercih edeceğin bu görünüme hayran kalma ihtimalin çok yüksek!

 

 

 

4.Beyaz! Daha Çok Beyaz!

Takım şeklindeki kombinler artık fazlasıyla revaçta! Sen neden buna dahil olmayasın? Renk konusunda kararsız kalıyorsan yaz aylarının favorisi olan beyaz seni kurtarabilir… Pamuklu beyaz gömleklerin salaş görünümü ve fırfır detaylı mini eteklerin hareketliliği ile hoş bir takım oluşturabilirsin.

Yaz akşamları için harika bir alternatif olan bu kombin eşliğinde beyaz rengin birlikteliği çok hoşuna gidecek. Mini etek demişken topuklu ayakkabıları ve terlikleri de es geçemeyiz. smiley Ayrıca mükemmellik seviyesi yüksek olan bu kombini, askılı çantaların zarifliğiyle de taçlandırabilirsin…

 

 

 

5.Jeanler Yaza Hazır!

Yılların efsanesi jean pantolonun dahil olmadığı bir yaz kombini düşünemedik. smiley Pamuklu dokulara sahip olan boru paça pantolonları sıcak günlerde rahatlıkla kullanabilirsin. Hem yüksek bel formun konforunu da hesaba katarsan, senden rahatı yok!

Yüksek bel jean pantolonunu crop atletlerle bir araya getirmek fazlasıyla cool bir hareket olacak… Çok seveceğin bir yaz kombini yaratmak için jean ve crop etkisini birleştirmek senin elinde! Üstelik Oxxo’nun dikişsiz crop atletlerinin rahatlığını yakaladıktan sonra “keşke daha önce tanışsaymışım!” diyebilirsin…

 

 

Yaz kombini yaparak güneşin keyfini çıkarmak için hazırsın… Yeni bir döneme girerken etkileyici parçalarla kendini özel ve iyi hissetmen mümkün. Her zaman mutlu ve iyi bir görünüme ulaşman için seninleyiz… Sevgiyle kal. heart

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr