Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Cesarete Mi İhtiyacın Var? >>
2

Sokak stili deyince ilk akla gelen isimlerden Gilda Ambrosio. Tasarımcı, blogger, stilist ve moda danışmanı olan Gilda, fiziğini kullanmayı iyi bilenlerden. Onun tarzını en iyi anlatan sıfat şüphesiz eklektik olurdu. Trendleri yakından takip edip ama asla birebir uygulamıyor. Vintage parçalara olan ilgisi ise sokak görünümlerinde hemen göze çarpıyor. Parçaları birbiri ile kombinlerken biraz çekiniyor ve gelecek yorumlardan korkuyorsan Gilda’nın tarzı sana fazlasıyla cesaret verecek. Çünkü o, çoğu kişinin bir araya getirmeye cesaret edemeyeceği parçalarla oynamayı çok seviyor. Mesela şık bir tulumu salaş bir parkayla kombinleyebiliyor. Veya metalik elbisesinin altına denim pantolonunu geçirirken, seksi büstiyerinin içine beyaz bir tişört giymekten asla çekinmiyor. Gilda Ambrosio’nun hem rahat, hem cool hem de cesur stiline yakından göz atmaya ne dersin?

 

 

 

 

 

 

- Gilda, sezonun dikkat çeken parçaları vintage kıyafetlerle harmanlamayı çok seviyor. En sık yaptığı şeylerden biri de kıyafetleri üst üste giymek. Üst üste derken sıradan bir görünümden bahsetmiyoruz. Gilda, denim pantolonun üzerine giydiği pliseli metalik bir elbiseyle sınırları zorluyor.

- Kim demiş erkek gömleğini kadınlar giymez diye! Gilda Ambrosio gibi erkek gömleklerini yüksek topuklu botlarla kombinlemeyi deneyebilirsin. Ya da saten kargo pantolonla birlikte (ki kargo pantolonları ileriki dönemlerde daha çok göreceğiz.) şık parlak deri bir çanta ile tamamla. Hatta daha da ileri giderek gece elbisesi üzerine kullanabileceğin pırıltılı bir küpe ile kamuflaj desenli sweatshirtü birlikte giy. Gilda’nın dünyasında ‘olmazlara’ yer yok!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-Tabii Gilda Ambrosio da her zaman bu kadar avant-garde ve iddialı değil. Onu da zaman zaman daha sade bir kombinle görmek mümkün. Mesela sneakerlar ile birlikte giydiği uzun  elbiselerle veya beyaz t-shirt, siyah denim pantolon ve ultra büyük güneş gözlükleri ile sokakların tozunu attığı da oluyor.

- Cesur stil ikonu cool tarzının yanı sıra rahatlığından ödün vermeyen isimlerden. Her ne kadar topuklu ayakkabılara bayılıyor olsa da özel bir durum olmadığı sürece gündüz vakti düz ayakkabılar, hatta sneakerlar onun vazgeçilmezleri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Aksesuarlara gelince; göz alıcı mücevherleri ve birçok farklı yüzüğü bir arada kullanmayı çok seviyor. İddialı çantalarını ise hem gece hem de gündüz ustalıkla kombinliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr