Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Balık Burcuna Özel Stil Önerileri >>
0

Romantik yönleriyle dikkat çeken Balık burcu kadınları kıyafet tercihlerini de yine romantik parçalardan yana kullanırlar. Pastel renkleri en çok yakıştırdığımız burçlardan olan balıklar, zarif ve sade seçimlerinin yanında feminen tercihler de yaparak dengelerler. Sade ve şık stillerini minimal aksesuarlarla tamamlamayı tercih eden balıklar aksesuar kullanmaktan çekinmezler. Su burcu olan balıklar için önerimiz pembe, mavi, krem rengi, nil yeşili gibi renkleri kombinlerinde kullanarak zarafetlerini ön plana çıkarmalarıdır. Uçuş uçuş kıyafetleri ve çizgili parçaları da stillerinde sık sık kullanmayı tercih ederler.  

Stillerini tamamlamalarına yarayacak saç ve makyajlarda ise yine doğal ve sade bir görünüm tercih ederek görünümlerini destekleyebilirler. Doğal tonlarda bir ten makyajı ve dalgalı romantik bir fön ile elegan bir stile imza atabilirler. Gelelim Balık burçları için hazırladığımız kombinlere;

                                            

Pastel tonları birlikte kullanmayı seven balık burçları için ilk kombinimiz sezonun trendi bağcıklı babetler ve püsküllü bir çanta eşliğinde. Tek renk kombinlerin bu sezonda hayatımızda olacağını görüyoruz. Aynı rengin tonlarını kullanarakta hazırlayacağınız kombinlerinizle hem sokak modasına uygun hem de cool bir görünüm elde edeceksiniz.

                                                   

Çizgiden hoşlanan balık kadınları için bu kombinde mini etek ve boyuna çizgili bisiklet yaka önü kısa arkası uzun olan bu bluzu kombinledik. Boyuna çizgiler sizi olduğunuzdan zayıf gösterirken uzun görünmenizi de sağlayacak. Yine aynı tonlarda bir şal, babetler veya stilinizi sporlaştırmak isterseniz beyaz spor ayakkabıları tercih edebilirsiniz.

                                             

Su burcu olan balıkların mavi ve tonlarına ne kadar düşkün olduklarını biliyoruz. Tek parça giyinip çıkmayı seven balık kadınları için maxi elbiseleri öneriyoruz. Bağcık detayları ile bohem bir hava kazanırken yanındaki yırtmacıyla dikkatleri üzerinize çekecek. Sokak stilinin anahtar parçası kısa kaelm pantolonlar ve uzun ceketlerde en sevdiklerimizden. Okula giderken de ilham alabileceğiniz üçüncü kombinimizde ise ispanyol paça pantolon, beyaz bir tişört ve sırt çantasını görüyoruz.Stilin favori parçası ise boynuna takacağın mavi-beyaz bandana.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr