Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Bahar İçin 5 Pratik Kombin Önerisi >>
0

 

 

Güneşin kendini göstermeye başladığı o sıcak günlere yaklaşırken kendini nasıl hissediyorsun? Sabahın erken saatlerinde serin olan havanın öğlende yakıcı sıcaklığa ulaşmasıyla ne giyeceğine karar veremiyor olabilirsin… Hatta sabah evden ceket ile çıktıktan sonra ilerleyen saatlerde o ceketi çıkarmak zorunda kalabilirsin. Yine de hava koşullarına uyum sağlamanın yanında tarzını ve duruşunu dilediğin gibi şekillendirmen mümkün!

Pratik parçaların gücüyle çiçekler açtıran bahar mevsimini en iyi şekilde karşılamak senin de hakkın… Hem pozitif hissedebileceğin hem de kendine özgü detaylar yakalayabileceğin pratik kombin önerileri için Oxxo Blog iş başında!

1.Yeterince Cool Olmak

Gömlek görünümlü ceket modelleri ile baharın tazeliğini karşılamak mı? Bizce çok hoş…

Artık her sezon öne çıkmayı başaran jogger pantolonların rahat ve cool duruşunu denemenin vakti geldi. Yumuşacık dokulu jogger pantolon modelleri ile hem sportif hem de iddialı bir görünüme ulaşabilirsin.

Gömlek görünümlü ceketler için ikinci kombin önerisinde skinny pantolonlar var! Toparlayıcı ve bir beden ince gösteren skinny pantolon modelleri ile bu pratik ceketleri buluşturabilirsin… Bu birlikteliği desteklemek için kombinine sneaker ve baget çanta eklemen yeterli…

 

 

2.Hoş Detaylara Dokunmak

Bağlama detaylı gömleklerin hafif ve pamuk içerikli dokularıyla dans etmeye hazır mısın? Bahar geldiğine göre hazır olmalısın…

Hafif dokulu gömlekleri yüksek bel pantolon modelleri ile bir araya getirirken Oxxo’nun Pure Soul İç Giyim koleksiyonundan yardım alabilirsin. Farklı şekillerde kullanılabilen askı detayları ile ön plana çıkan büstiyer modelini çok sevebilirsin.

Kombin önerileri içerisinde sana sunduğumuz bu duruşu topuklu terliklerle daha da çekici hale getirebilirsin.

 

 

3.Soft Tonlarla Zarifliği Yakalamak

Mini elbise modelinin hoş dokusu ve çekici görünümü ile baharı en iyi şekilde karşılayabilirsin. Büzgülü kol detayı ve fermuarlı yapısı ile çarpıcı görünen mini elbise modelinin yanında topuklu terliklerin çekiciliğinden yararlanabilirsin.

Daha fazla renk ve ahenk elde edebilmek için desenli fular ve askılı çanta modellerini kombinine ekleyebilirsin. Bu kombini günlük hayatında veya iş ortamında keyifle kullanabilirsin…

 

 

4.Bahar Yağmuruna Teslim Olmak

Hafif dokulardan ve pastel tonlardan oluşan yağmurluk modelleri ile aniden bastıran bahar yağmurları için hazırlık yapabilirsin…

Kapüşonlu bir yağmurluk ile rahatlığa ve dikkat çekici görünüme ulaşman çok kolay! Ayrıca yağmurluğun ile kombin oluştururken askılı crop top modelleri tercih edebilirsin. Bu pratik kombini bol pantolonlarla veya taytlarla tamamlamak sana kalmış…

 

 

5.Trikoları Bahara Dahil Etmek

Yeni sezonda ön plana çıkan ve hızlı bir şekilde yükselişe geçen delikli örme trikolara şans tanıyabilirsin.

Ajurlu triko kazak modellerinin bohem duruşunu yüksek bel pantolonlarla en iyi şekilde destekleyebilirsin. Bel kısmında kemer detayı bulunan pantolon modelleriyle de trend parçaların izinden gidebilirsin… Hatta dantelli bralet modellerini de kombinine dahil ederek çekiciliğini üst seviyelere taşıman da mümkün!

Hem şık hem de etkileyici bir yere sahip olan kombin önerileri içerisinden bu seçeneği günlük hayatında değerlendirebilirsin. Hatta kombin çeşitliliği yaratmak için sneakerların veya topuklu ayakkabıların gücünü kullanabilirsin.

 

 

İşte şimdi baharı en iyi şekilde karşılamaya hazırsın! Kombin önerileri içerisinden seçeceğin pratik parçalarla özgün bir duruş yakalayabilirsin… Bahar aylarında içini ısıtan güneşi ve doğanın uyanışını en güzel detaylarla karşılaman için Oxxo Blog seninle!

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr