Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Active Wear Koleksiyonumuzla Tanış >>
0

Yaza sayılı günler kala seninde spor odak noktan olmaya başladıysa aramıza hoş geldin:)

Havaların ısınması eğer motivasyonunun artmasına yetmiyorsa spora başlamayı çok istemene rağmen bahar yorgunluğunu bahane ediyorsan senin için güzel bir önerimiz var! Active wear koleksiyonumuzla tanış!

              

Canlı ve dinamik renkleri, dikişsiz ve nefes alan kumaş yapısıyla ve rengarenk seçenekleriyle mağazalarımızda ve online satış sitemizde yerini alan Active Wear'la bu yaza hem fit girmeye hem de şıklığımızdan ödün vermemeye kararlıyız. Poliamidden üretilen eşsiz kumaşı ile tenin gün boyu nefes alırken, bunalmadan spor yapmanın keyfini çıkaracaksın. Ayrıca gözle görülebilir yerlerine özel olarak yerleştirilen reflektörler sayesinde akşam sporuna rahatlıkla çıkabileceksin. Sarı, mor, gri ve siyah renklerin ağırlıkta olduğu koleksiyon oxxo.com.tr'de!

             

Koleksiyonda bulunan kısa ve uzun taytlar, spor atletler ve sütyenler, sırt çantası ve spor ayakkabısı ile tüm spor kombinin hazır! Esnek yapısı ile tüm sporları rahatlıkla yapabileceksin. Toparlayıcı özelliği ile fazlalıklarını dikkat çekmeden kamufle etmenin keyfini süreceksin.

             

Fotoğrafa tıklayarak koleksiyonun tümüne bir tıkla ulaşabilirsin. :)


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr