Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / 5 Tüyo ile Kendi Romantizmini Yarat! >>
2

 

 

Bir kadın olarak hayatın boyunca nelerle mücadele ediyorsun? Yaşamın zorluklarıyla uğraşırken yüksek topuklarınla ve duruşunla nelere karşı geliyorsun? Okul, iş ve ilişkiler ekseninde başarıyla yürüttüğün maratonda kendini mutlu edebilmen çok önemli... Yapmayı sevdiğin ne varsa onu mutlaka değerlendirmelisin. Güne başlarken ayna karşısına geçtiğinde kendine bakarak “WE CAN DO IT” diyebilmelisin. Bütün bunları yaparken içindeki romantikliği de arka plana atmak olmaz değil mi?

Hem güçlü duruşunu destekleyecek hem de romantik detayları yakalatacak kombinler yapabilirsin. Her şeye tam gaz yetişirken sezon modasının çekici detaylarını kaçırmamalısın… Kendini özel ve benzersiz hissedeceğin parçalarla her adımında meraklı gözleri üzerine çekebilirsin. Bunu başarmana yardımcı olabilecek kombin önerileri ile buluşma zamanı!

1.Takım Ruhu

Ekose desenin her sezon misafir olduğu parçalarla kendi romantizmine yelken açabilirsin… Farklı detayların bir araya geldiği ekose desenli crop top ve yırtmaçlı mini etek modellerini tarzına dahil etmen mümkün. Özellikle takım şıklığı yaratmak için kullanabileceğin bu parçalar sayesinde benzersiz bir bütünlük yaratabilirsin.

Etek ve crop top kombinini, yeni sezonun gözdesi olan baget veya dokulu çantalarla uçuşa geçirebilirsin! Kombinine romantikliğin yanında zariflik de katmak için ince bantlı bir topuklu terlik kullanabilirsin.

 

 

2.Balon Dokunuşu

Yeni sezonda göz alıcı bir şekilde karşına çıkan balon kollu modellere bir şans verebilirsin. Bize eski dönemleri hatırlatan balon kol ayrıntısını zarif bluzlar üzerinde görebilirsin. Görmekle kalmayıp sen de romantik detaylı bir balon kollu bluza sahip olmaya ne dersin?

Balon kol detaylı bluzların crop kesimlerine ve düğmeli görünümlerine farklı kombinler içerisinde yer verebilirsin. Vakit kazanmanın yanı sıra zariflik de elde edebileceğin balon kollu bluz modelleri ile skinny pantolonlar kullanabilirsin. Kombinin devamında topuklu ayakkabılar tercih etmek hoş bir fikir olabilir... Bu kombin önerisi ile yaratacağın şıklığı bir düşün!

 

 

 

3.Nakışlı Dokulara Yolculuk

Nakışlı dokuların romantik ve nostaljik görünümü ile kendini fazlasıyla özel hissedebilirsin. Büzgü detaylı ve crop kesimli bluzlarla tüm gözler üstünde olsun! Hatta fırfır ayrıntılı eteklerin muhteşem etkisini de tarzına dahil edebilirsin…

Hem çekici hem de romantik bir duruş yakalayacağın bu kombin önerisinde baget çantalara fazlasıyla yer var! Bu çantaların minimal ve şık görüntüsü çok hoşuna gidebilir! Daha fazlası için romantik kombinini sallantılı küpelerle taçlandırman mümkün…

 

 

 

4.Parizyen Etki

Puantiye desenin etkisini iyi bir şekilde görebileceğin midi elbiselerle parizyen ve romantik etki yaratabilirsin. Ayrıca belden oturan kalıplar sayesinde zarifliğini de ön plana çıkarabilirsin. Romantik bir duruş yakalayabileceğin kombin önerisi ile sen de herkesi büyüle!

Midi boy elbise kombininde askılı çantaların ve topuklu ayakkabıların gücünü kullanmak konusunda da özgürsün… Kombinine biraz daha aksesuar şıklığı eklemek için küçük fularları bandana olarak kullanabilirsin. Çok seveceğin bu pratik kombin önerisi ile çekici ve romantik görünmen çok kolay.

 

 

 

5.Kendi İçinde Romantizm!

Oxxo’nun Pure Soul İç Giyim koleksiyonundan seçebileceğin birçok parça ile romantizm yaratabilirsin… Dantel detaylı ve zarif görünümlü iç giyim modelleri ile kendini fazlasıyla özel hissedebilirsin.

Dantelli büstiyerlerin yanı sıra fırfırlı ve dantelli body modeliyle de farklılık yaratabilirsin. Bu parçaları yüksek bel pantolonlarla ve delikli örme kazaklarla bir araya getirmek için acele et…

 

 

Romantik detayların keyfini çıkarabileceğin kombin önerileri ile sen de kendini büyüleyici hissedebilirsin. Bunu yapabilmek senin elinde! Duruşuna zariflik ve güç katabilmen için Oxxo Blog her zaman yanında…

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr