Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / 5 Kombin ile Mutluluğu Yakala! >>
1

 

 

Yaz geldi! Merhaba güneş, merhaba yaz meyveleri… Hepimizi bir şekilde motive edebilen mutlu detayları selamlıyoruz… Hayatımız maske, eldiven ve dezenfektan üçgeninde ilerliyor olsa da enerjimizi kaybetmedik. Tam yorulduk derken yaz kapımıza geldi, güneşin sıcaklığını hissettik.

Güneşin güzel enerjisiyle birlikte mutluluk seviyemizi yukarı taşımak için elimizden geleni yaptık. Evde de olsak tarzımızdan ödün vermedik. smiley Bize eşlik eden en güzel parçalarla yola devam ettik. Her hafta sana sunduğumuz en güzel kombinler arasına şimdi de mutluluğu ekledik… Enerjik bir gün geçirebilmen için sunacağımız kombin önerileri seni mutluluktan uçurabilir!

1.Gülümse ve Yola Devam Et!

Jean pantolonlarla rüyalarındaki kombinlere ulaşman mümkün! Bu kadar kullanışlı olabilen jeanleri sen de seviyorsundur diye düşündük… Özellikle rahatlıktan yana olan kalıpların ön plana çıktığı boru paça jeanlerle neler yapabileceğini hayal et ve gülümse!

Hayal gücünün sınırı yok… Kendini iddialı bir duruşun etkisine bırakmak için dokulu ve balon kol detaylı bluzları kombinine dahil etmelisin. Kırlarda açan papatyalardan ilham alan bu kombini topuklu terliklerle taçlandırabilirsin. Bu kombinle yakalayacağın mutluluk seni bütün gün motive edecek…

 

 

 

2.En Güzel Detayları Yakala!

Yaz mevsiminin vazgeçilmezi elbiseler! Rahatlığı ve romantik detayları yakalayabileceğin elbiselere mutlaka dolabında yer açman gerek… Fırfır ve bağlama ayrıntılarıyla ön plana çıkan keten elbiselerle bu yaz ışıldayabilirsin.

Kendini rahat ve mutlu hissedebileceğin elbise kombinini topuklu terliklerle veya bağlama detaylı sandaletlerle birleştirebilirsin. Mutluluk sebebi elbiseler şimdi seni bekliyor… Elbise aşkı çok başka!

 

 

 

3.Hafif Dokularla Mutlu Ol!

Yaz gelince de akla gelen bir başka parça tabii ki jogger! Her sezon farklı versiyonlarını gördüğümüz jogger pantolonlar yine sahnede… Üstelik bu yumuşacık parçalar nefes alabilen dokular eşliğinde bizlere doğallığı da tattırıyorlar. Kendini içerisinde fazlasıyla rahat hissedebileceğin jogger pantolon modelleri ile hayran kalacağın kombinler yapabilirsin.

Mutluluk aslında çok da uzakta değil… Joggerlarla kullanabileceğin crop tişörtler ile tüm dikkatleri üzerine çekebilirsin. Crop kesimin kattığı cool duruşu çok seveceksin…

 

 

 

4.Gününe Rahatlık Kat!

Oxxo’nun efsanevi dikişsiz atlet modelleriyle hala tanışmadıysan hemen harekete geçmelisin! Bu yaz kaçırmaman gereken bu rahat doku ve ekstra esnek kalıp vazgeçilmezin olacak… Dikişsiz atletleri eteklerle, şortlarla veya pantolonlarla dilediğin gibi kullanabilirsin. Bizim favorimiz olan yırtıklı jeanleri de kombin listene dahil edebilirsin.

Yüksek belli jeanlerin rahatlığından daha önce bahsetmiştik. Yanına bir de dikişsiz atletlerin konforunu eklediğini düşün? Hayal etmek bile rahatlatıcı… Bütün gün hem cool hem de rahat detayları üzerinde taşıman mümkün. Rahatlığın mutluluk ile bir ilgisi olmalı! smiley

 

 

 

5.Trikoların Gücünü Hisset!

Bu sezon sıklıkla gördüğün triko atletler arasında motiflerine hayran kalacağın bir parça ile seni buluşturalım! Ajurlu triko atletin pamuklu dokusunu yumuşacık pantolonlarla bir araya getirebilirsin. Mutluluk veren bu kombin ile gününe hareket ve renk katabilirsin.

Triko atlet ve bol pantolon birlikteliğini tamamlamak için sneakerlardan veya topuklu terliklerden yardım alabilirsin. Hatta bir bel çantası veya askılı çanta da bu kombini yükselişe geçirebilir! İşte hazırsın…

 

 

Her gününe enerji katabilecek ve mutluluk seviyeni yükseltebilecek capcanlı kombinleri seninle buluşturduk… Şartlar ne olursa olsun kendin için en iyi olanı seçmek senin özgürlüğün! Her günün mutluluk dolu olsun, OXXO Blog yanında! heart

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr