Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / 42. Altın Kelebek Ödülleri >>
0

42. Altın Kelebek Ödülleri geçtiğimiz Pazar günü sahiplerini buldu. Kırmızı halıda yaşanan şıklık yarışını sizler için inceledik.  Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşen gecede kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.

Kırmızı halıda kimler ne giydi?

Gecenin en şık davetlileri Özge Özpirinçci, Özge Ulusoy, Hande Erçel, Tülin Şahin ve Elçin Sangu’ydu.

Ünlülerin elbise seçimlerinde uzun yırtmaçlar ve sırt dekolteleri dikkat çekti.  Saç ve makyajların en az elbiseler kadar dikkat çektiği gecede, örgülü romantik topuzlar, doğal görünümlü saçlar ve su dalgalı saçlar dikkat çekti.

                          

En iyi kadın oyuncu ödülünü alan Serenay Sarıkaya mavi-beyaz yırtmaçlı elbisesi ile yazdan kalma taze bir görünümle karşımıza çıktı.

En iyi kadın komedi oyuncu ödülünün kazananı Özge Özpirinçci ise V yaka taş işlemeli elbisesi ile göz kamaştırdı. 

                            

Düzgün fizikleri ile göz kamaştıran manken Tülin Şahin ve Özge Ulusoy’da kırmızı halıda boy gösteren ünlüler arasındaydı. Podyumları aratmayan kıyafetleri ile göz doldurdular.

                            

En iyi dizi ödülünü alan Güneşin Kızları dizisinin oyuncuları Hande Erçel ve Burcu Özberk’te kırmızı halıdaydı. Parlayan Yıldızlar ödülünü alan Hande Erçel’in kıyafetini çok sevdik.

                    

Beyaz kıyafetleri ile adeta gelinleri andıran Bergüzar Korel ve Öykü Serter güzellikleriyle dikkat çeken isimler arasındaydı.

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr