Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / 2015 Saç Aksesuarı Trendi Raporu >>
1

Biz kadınlar saçlarımızla oynamayı, saçlarımızı değiştirmeyi çok severiz. Bu sene saç aksesuarları bize saç rengini ya da boyutunu değiştirmeden saçta değişiklik yapabileceğimizi ve trend görünebileceğimiz vaad ediyor. Sizce de süper değil mi?

Saç aksesuarları bu sene farklı model ve şekillerle karşımıza çıkmakta. Saç aksesuarları artık kolye, bileklik, yüzük gibi kıyafetlerimizin vazgeçilmezi olarak ön sırada yerin almakta.

2015’te öne çıkmış saç aksesuar trendleri ile imajını yenilemeye ne dersin?

 

 

Çiçekleri sadece kıyafetlerde değil aynı zamanda saçlarımızda da bolca göreceğiz gibi görünüyor. 2015 yaz defilelerinde  saç bantlarına boncuklar, kristal taşlar, inciler sıkça kullanılmış. Sıkıca topladığımız saçlarımıza kalın ya da ince bantlar kullanmak çok popüler. Böylece alışılagelmiş sıkıcı saç toplama modellerinden sıyrılmış oluyorsunuz. Parlak taşlarla yapılmış bir saç bandı sizce de dikkat çekici değil mi?

 

 

 

Bu aksesuarlara bantlar ve taçlar dışında birde hair feather trendi ön planda. Bu sene Coachella Festivali’nde birçok ünlünün kullanmasıyla hair feather (saç tüyleri)  popülaritesi daha da arttı. Bohem tarzını da destekleyen hair featherlar (saç tüyleri) 2 şekilde takılmaktadır. Toka gibi takıp istediğiniz zaman çıkartabilir, ya da kaynak gibi saça monte edip sürekli takabilirsiniz.

 

 

 

Saç fularları ise hala gündemini korumakta. Sadece şimdi daha retro. At kuyruğunu fularla toplayabileceğin gibi, yarı toplu saç modelleri ile de rahatlıkla kullanarak kendinizde retro bir hava katabilirsiniz.

 

 

 

 

Bizim size önerimiz; saç aksesuarlarını kullanacağımız pastel tonlarında makyaj yapmak yüzünüzün yumuşak durması , doğal görünmesi  tercihiniz olsun. Çünkü saç aksesuarlarınız sizin stilinizin yıldızı olacak. Onları söndürmek istemezsiniz.

 

Etiketler : Saç Aksesuar , hair feather ,

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr