Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Vücut Tipine Göre Bikini Seçimi >>
0

Yaza bir ay kala, bikini ve mayolar kendini göstermeye başladı. Sıkı diyetlere başladığımız şu günlerde yaza fit bir giriş yapmak için çabalıyoruz. Vücut tipine göre seçeceğin bikini veya mayo modelleri ile plajlarda boy gösterirken çok dikkatli olmalısın. Her vücut tipi için uygun bikiniyi bulmak elbette kolay değil. Fakat vereceğimiz birkaç küçük tüyo ile vücut tipine uygun olan bikiniyi bulman an meselesi. İster armut ister elma ister kum saati vücuda sahip ol her vücut tipine yakışacak bikini modeli var. Şimdi gelelim vücut tipine uygun bikiniyi nasıl seçeceksin sorusunun cevabına. Öncelikle vücudunu ve vücut şeklini tanımalısın.

                                        

Elma Vücut Tipi

Elma vücut tipine sahip olduğunu düşünüyorsan, geniş omuzların ve kalın bir belin vardır. Fakat en dikkat çekici yerin mükemmel bacakların olduğunu unutmamalısın. Düşük belli bikini altlarından mümkün olduğunca uzak durmalısın. Fakat derin kesimli mayolar senin için en uygun tercih olacaktır.

Armut Vücut Tipi

Armut vücut tipine sahip kadınların kalçaları göğüslerine oranla daha geniştir. Kıvrımlı bel çevresi olan armut tipine sahipsen bikini seçiminde alt kısmı koyu renk ve desensiz olarak tercih etmelisin. Yanları ipli modeller kullanım açısından rahatlık sağlayacağı için kendi ölçülerine göre ayarlayabilirsin. Üst kısmı ön plana çıkarmak için fırfırlı ve desenli bikini üstlerini tercih edebilirsin.

Kum Saati Vücut Tipi

En ideal vücut tipi olarak kabul edilen Kum saati halk arasında 90-60-90 olarak ta geçiyor. Kum saati vücut tipine sahip kadınların kalça ve göğüs genişliği birbirine yakın belleri ise incedir. Bu vücut tipine sahipsen tüm bikiniler yakışacaktır.

Dikdörtgen Vücut Tipi

Dikdörtgen vücut tipine sahip olanların bel, göğüs ve kalça ölçüleri birbirine yakındır. Bacakların ve kollarının en dikkat çekmesi gereken yerin olduğunu unutma. Omuzlarını vurgulayarak belini olduğundan daha ince gösterebilirsin. Göğüslerin küçükse destekli bikini üstlerini tercih edebilirsin. Eğer fazla kilon yoksa, mayokiniler tam sana göre. Bel detaylı olan bu modelde kıvrımsız olan belini kıvrımlıymış gibi gösterebilir ve vücuduna hareket katabilirsin. 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr