Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / 2016 Kış Sezonu Aksesuar Trendleri >>
0

 Takı ve aksesuarlar kombinlerimizin adeta baş tacı. Stilimizi yansıtan ve sıradan kombinleri bile mükemmel kılan aksesuarları, sezonun trendlerini göz önünde bulundurarak sizler için seçtik.

Bu sezon sıklıkla göreceğimiz “ Choker” kolyeler, deriden yapılmış bilekliker, broşlar, yapay kürk aksesuarlar ve kalın şallar karşımıza çıkıyor. Her ne kadar büyük kolyeler dikkat çekse de, bir o kadar trend olan uzun kolyeler de bu sezonun hatrı sayılır parçalarından. Kolyeleri ister bohem stilinin bir parçası haline getirebilir, istersen basic bir kazağınla kombinleyebilirsin. Bizim önerimiz bir kaç kolyeyi üst üste kullanarak dikkatleri üzerinde toplaman. Bohem bir stile yaklaşmak istiyorsan kovboy şapkanı, aksesuarlarına uygun bileklik ve yüzüklerini takmayı unutma.

    

Kürk yakalar bu sezonun en stil parçalarından biri. Kazakların üzerine, kabanların veya istersen deri ceketinin üzerine alabileceğin gibi, farklı şekillerde de kullanabilirsin. Ceketinin üzerine attığın uzun kürk yakanı ince bir kemerle tutturabilir ve stilinde farklı bir görünüme ulaşabilirsin. Gece dışarı çıkarken yalnızca tek omzuna atabilirsin.

     

Ayrıca zamansız parçalardan olan deri eldivenler de bu sezon dirseklerin üzerine çıkarak, seksi bir görünüm elde etmemizi sağlıyor.Sıfır kollu boğazlı trikolarınla kullanabileceğin gibi kısa kollu trikolar ile de kombinleyebilir ve seksi bir görünüme imza atabilirsin. Zerafetin temsilcisi inci kolyelerde bu sezonun vazgeçilmezi olacak. Her stile uygun seçenek ile modellerde tasarlanan inci kolyeler kombinlerinizi tamamlayacak.

     

Gelelim bu sezonun en trend aksesuar ına, “Broş.” Taşlı, klasik veya sportif her çeşidini bu sezon rahatlıkla bulabileceğiniz broşları, kabanlarınızın yakasında, kalın boğazlı veya bisiklet yaka kazaklarınızla ve gömleklerinizle kullanarak stilinizi oluşturabilirsiniz.

         

Püsküllü ayakkabı ve çantalarsa bu sezon dolabımıza dahil etmeye başladığımız ürünlerden. Süet ve püskülün muhteşem uyumunun keyfini çıkarırken OXXO’nun geniş aksesuar seçeneklerine bakarak aksesuar trendlerini yakalayabileceğin gibi farklı seçeneklere de göz atabilirsin.

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr